Σκύλος ζει 16 ολόκληρα χρόνια σε νεκροταφείο – Ο λόγος ραγίζει και την πιο “σκληρή” καρδιά

Κοινοποίηση:
a4ed93_skilos

Ένας σκύλος, του οποίου οι άνθρωποι σκοτώθηκαν το 2004 σε τροχαίο στη Ρωσία, έχει βρει καταφύγιο δίπλα από τον τάφο τους στο νεκροταφείο.

Το ζώο, το οποίο θυμίζει τον γνωστό θρυλικό σκύλο Hachiko, ο οποίος περίμενε το αφεντικό του στο σταθμό του τρένου για 9 χρόνια, στην Ιαπωνία. Οι άνθρωποι του Hachiko της Ρωσίας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ο Maxim και η Rimma, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην πόλη Chernogolovka, δυτικά της Μόσχας.

Οι συγγενείς του ζευγαριού δεν ήθελα να υιοθετήσουν το σκύλο τους και τον έδεσαν στο νεκροταφείο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά αυτός είχε πλέον συνηθίσει το μέρος, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν έφευγε. Έτσι άρχισαν να τον φροντίζουν και να τον ταΐζουν εκεί. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν και να τον υιοθετήσουν αλλά το σκυλί αρνιόταν να τους ακολουθήσει.

Μαζί του, μάλιστα, ζει και ένα άλλο μικρότερο αδέσποτο που οι κάτοικοι εκεί γύρω έχουν φτιάξει ένα μικρό τούνελ και τα ζώα κοιμούνται εκεί. Η Olga N., κάτοικος της περιοχής αναφέρει: “Ο σκύλος δεν εμπιστεύεται κανέναν. Γαβγίζει και τρέχει να φύγει μακριά όταν τον πλησιάζουν. Πάντα όμως μετά επιστρέφει και κάθεται στον τάφο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: