“Σκοτώνει” τους Έλληνες με τα εμβόλια και αυτός κάνει σουαρέ την Αντίπαρο με υψηλόβαθμους υπαλλήλους της ΕΛΙΤ

Κοινοποίηση:
κουλης

Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ήταν προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο, ενώ γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τομ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μάσκες φορούσαν??????? Τους ρώτησε αν έχουν εμβολιαστεί??????????

  2. Τζαμπατζης, κοπριτης, αχρηστος, χαραμοφαης, κηφήνας μα πάνω από όλα εθνικός ολετηρας. Ένα άχρηστο πράμα που κάθετε ο κόσμος και το ανεχετε με όλες αυτές τις μαλακίες που κάνει.

  3. O Mπάρυ Ντήλερ από τους Εβραίους του Χόλλυγουντ. Ξεκίνησε ως υπάλληλος των ομοίων του, εξελίχθη σε στέλεχος και ανεδείχθη σε μεγαλοστέλεχος και έτσι έγινε δισεκατομμυριούχος!
    Η Εβραία Νταϊάν Χέφλιν διετήρησε το επώνυμο του δι΄ολίγον συζύγου της Γερμανού πρίγκηπα. Η μητέρα της Λίλιαν Ναχμίας εβραία γεννημένη στην Ελλάδα.
    Η Γουιλσον από Βούλγαρο πατέρα.

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΥΦΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.

  5. ΑΚΟΥΣΕ ΚΟΥΛΗ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΛΩ ΠΟΤΕ ΦΙΜΟΤΡΟ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΠΗΛΙΑ ΓΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΑΣ.

  6. Για λίγο ακόμη θα χαρεί. Κυβέρνηση δεν ξαναβλεπει. Και προσοχή συνελληννες μην προς θεού ψηφίσετε το Ντοροπαιδο!!!!

Comments are closed.