Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας δύο παιδιών

Κοινοποίηση:
1

Θανατηφόρα εκτροπή – ανατροπή τα ξημερώματα…

Κεραυνός εν αιθρία στα Ψαχνά από την τραγική είδηση του θανάτου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του πρώην τερματοφύλακα και προπονητή Γιάννη Σταθαρά.

Ο 44χρονος που ήταν πολύ γνωστός από τη θητεία του στο ποδόσφαιρο και πατέρας δύο μικρών παιδιών, έχασε τη ζωή του στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/3) όταν το αυτοκίνητό του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Χαλκίδας – Ψαχνών στο ύψος του σούπερ μάρκετ LIDL.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ανάχωμα και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου άνδρα.

Την προανάκριση για το δυστύχημα ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφού δεν σκεφτόταν τους οικείους του που τον περιμένανε Ο μόνος που φταίει είναι αυτός και κανένας άλλος ούτε η ταχύτητα

  2. Παλυ καλα που δεν βαπτησαν και αυτο το θανατο ως κρουσμα Κορονοιου…………..

  3. ”Kάτω απο άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του”.Σήμερα το πρωί ήταν επιτακτική ανάγκη να μεταβώ σε μία υπηρεσία και ο δρόμος μπροστά απο την υπηρεσία έρημος , ήμουν ο μόνος περαστικός, σπίτια και καταστήματα κλειστά .Και ερχόταν απο στροφή που δεν έβλεπε αυτ/το που έτρεχε με πάνω απο 60 χλμ. Μ’ έκανε να γυρίσω πίσω στις πρώτες δρασκελειές, που έκανα να περάσω απέναντι, ούτε φρένα θα του έπιαναν και θα έπεφτε πάνω σε τζαμαρίες.Καταλαβαίνετε σε έρημο δρόμο τη νύχτα ο ποδοσφαιριστής με πόσα έτρεχε.

Comments are closed.