Σκληρή ανακοίνωση της «Θύρας 13» σε Αλαφούζο: «Οφείλεις μια συγγνώμη και εξηγήσεις!»

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αλαφούζος

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και μάλιστα ζητά εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υπόθεση με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι των «πράσινων»:

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο….Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη από το Twitter.
Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν.

Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί. ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

ΘΥΡΑ 13-1966».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Περιμένετε, σε λίγο θα ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ζώα, πως αυτοί το μόνο που προσκυνούν είναι το χρήμα. Αυτό έχουν ως Θεό. Στημένα παιχνίδια όπου σε 90 λεπτά κοναμάνε όσα εμείς σε 10 ζωές. Εμπλοκή σε ΜΜΕ για παιχνίδια διαπλοκής με την εξουσία. Εμπλοκή σε ΠΑΕ για να έχουν λαό. Εμπλοκή σε λαθρεμπόριο κάθε είδους. Προστασία από τον υπόκοσμο. Κάποτε βρέθηκα σε άλλη χώρα. Ξέρετε τι μου είπαν για τη διαφορά της δικής τους μαφίας από αυτή της Ελλάδας; Ότι οι δικοί μας μαφιόζοι φοράνε κοστούμια. Πηγαίνετε, ζώα, στις 25 να ξαναψηφίσετε ο,τι και στις 21 Μάη. Έτσι για να αποδείξετε πως είστε διαχρονικά κτήνη.

  2. να παιρνουν σειρα και οι μωραλης,βρεντζος,κουντουρης,μειντανης κλπ πουταν στη δολοφονια του μιχαλη!ο Θεος δν ξεχνα…η θυρα 13 εχει παθει αμνησια εδω και χρονια!

  3. ΡΕ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟ……………………
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ

  4. Ασχολούμαστε τώρα και με τα πρεζόνια των συνδέσμων…. Ανακαλύψανε την αμερική τα ζώα….. Πως οι εφοπλιστές είναι μαφιόζοι και τους χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους…. Αν νοιαζόσασταν για τον Χριστό και για την πατρίδα στο 1/10 από όσο νοιάζεστε για τις χρωματιστές σωβρακοφανέλλες ρε σούργελα, θα ήμασταν παράδεισος τώρα….

    1. Τζάμπα τα λες. Στου νεκρού κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

  5. Στηρίζεις τον κούλη των εμβολίων με πρωτοσάλτε και λοιπούς, στηρίζεις τον Μαρινάκη που τον έλεγες εγκληματική οργάνωση και ξέχασες τι του έσουρες παλιά! Και τώρα παραχώρησες αυτοκίνητο σε έναν από τους δολοφόνους του Μιχάλη! Τελείωσες Αλαφούζο. Δεν θα ξαναπατήσεις στο γήπεδο!

  6. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ…

  7. Μα τέτοια ουγκανα είστε όλοι όσοι ασχολείστε με την μπάλα και ζώα.. δεν σας κόβει το κεφάλι να καταλάβετε ότι μια παρέα είναι όλοι αυτοί και δεν σας υπολογίζουν για τίποτα..τα λεφτά σας θέλουν μόνο και την ζωή σας.. γίδια

  8. ΡΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΝΤΟ,ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;λουλα-τριφυλουλα ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ.

  9. AΛΑΦΟΥΖΟ ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ!!!

  10. Εψησε και το ντορογιο και θα σας καμει γηπεδο…

Comments are closed.