Σκληρή ανακοίνωση και ανάρτηση πανό από πολίτες της Κατερίνης για ΝΔ και παιδεραστές

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αναρτούμε αυτούσια την ανακοίνωση των πολιτών της Κατερίνης

«Ανάρτηση πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης της Κατερίνης με αφορμή τις αδιανόητες δηλώσεις και ενέργειες του πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν δημάρχου Κουκοδήμο Κωνσταντίνο: «Ο βιασμός της 11χρονης στην Κατερίνη δεν ήταν βιασμός, ήταν μία ασέλγεια!»

Ο Δήμαρχος Κατερίνης υβρίζει όσους διαμαρτύρονται για τον βιασμό της 11χρονης από ιρακινό λαθροεισβολέα που έμενε με όλες τις παροχές στη πόλη μας -όπως και εκατοντάδες άλλοι λαθροεισβολείς- μέσω του προγράμματος ESTIA.

Μάλιστα ομολογεί δημόσια πως κάλεσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τις αμαρτωλές ΜΚΟ υπέρ των λάθρο να αναλάβουν δράση.

 

Γιατί τέτοια λαχτάρα για συγκάλυψη; Για τους παρακάτω λόγους.

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με στελέχη και βουλευτές παιδεραστές. Ο πρώην βουλευτής Νίκος Γεωργιάδης -δεξί χέρι του πρωθυπουργού και υπεύθυνος επικοινωνιακής εκστρατείας του- καταδικάστηκε στο εξωτερικό για βιασμούς ανήλικων αγοριών και στην Ελλάδα τον συγκάλυψαν με αναστολή και κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο αγαπητός της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης, διορίστηκε από την κυβέρνηση απευθείας ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Ενώ καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή και αυτός σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο πρώην βουλευτής Πέτρος Λεύκοβιτς έχει καταδικαστεί για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του και κυκλοφορεί κι αυτός σήμερα ελεύθερος με αναστολή. Πρόσφατα είδαμε και το στέλεχος της ΝΔ Νίκο Μίχο, αγαπητό του Πατούλη, με τη σύζυγο Ελισσάβετ Λέκκα δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, να είναι παιδεραστής και μαστροπός με πελατολόγιο εκατοντάδων βιαστών της, που ίσως αυτή τη στιγμή συγκαλύπτονται και άλλα στελέχη ανάμεσα σε αυτούς.

Αυτό είναι το κόμμα του δημάρχου της πόλης μας. Εξ ου λοιπόν και οι δηλώσεις και οι ενέργειες του που έχουν ως στόχο την συγκάλυψη του βιαστή που είναι παράλληλα και λαθροεισβολέας. Αυτά τα τακτικά περιστατικά τους χαλάνε το ψευτοαφήγημα περί  «φιλήσυχων» λαθρομεταναστών. Είναι πολλά τα λεφτά που τρέχουν στις τσέπες των γαλάζιων στελεχών ανά την Ελλάδα από προγράμματα της Ε.Ε. και των ΜΚΟ. Μη ξεχνάμε πως το Μητσοτακέικο διαχειρίζεται τις μεγάλες ΜΚΟ στέγασης και διαχείρισης των λαθροεισβολέων. Η ξαδέρφη του πρωθυπουργού ονόματι Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι διευθύντρια στην Ελλάδα της ΜΚΟ Solidarity Now του τραπεζίτη Soros.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τον λούζει κρύος ιδρώτας τον δήμαρχο, μην τον μαυρίσει η πόλη στις επόμενες εκλογές και χάσει τις παροχές του.

Η νεολαία της πόλης και η τοπική κοινωνία είναι απέναντί του και απαιτεί να παραιτηθεί από τώρα».

DEFEND KATERINI

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τα άλλα είναι απλά για να χαμουρεύονται οι λαλάκες που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας.

  2. Ο Μητσοτάκης από τη πρώτη μέρα που έγινε πρωθυπουργός ανέλαβε την ΕΥΠ (όλοι είδαμε που κατέληξε τελικά αυτό) και τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα……….
    Τους ψηφίζετε νεοέλληνες ραγιάδες με χέρια και με πόδια….

Comments are closed.