Σκηνοθετούν ΝΕΚΡΟΥΣ από COVID στο δελτίο του Star. Μάρα Ζαχαρέα- Θοδωρής Ρουσόπουλος. Αποκαλύφθηκε το τερατώδες κόλπο των ρουφιάνων. Ιδού ο υγιής 69χρονος που τον πέθαναν. Τον αναστήσαμε και μιλά αποκλειστικά. Επ’ αμοιβή υπηρεσίες από τα εκατομμύρια της λίστας Πέτσα

Κοινοποίηση:
1_SK_PROSFORA.indd

teaser27-11

Tεύχος 2063, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_Maketa_MAKTV.inddΔιαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 27-11-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.


Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αναβλήθηκε το συνέδριο της ΝΔ που ούτως ή άλλως θα γίνονταν για πρώτη φορά κεκλεισμένων των θυρών.
    Το κάθαρμα ο Μητσοτάκης εύχομαι να αντικατασταθεί πριν τις εκλογές. Ακόμα και τον Δένδια προτιμω αντί για αυτόν. Όποιος και να βγει την ίδια agenda θα υλοποιήσει
    Το θέμα είναι ότι οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΟΛΥ.
    Ερε τι μας περιμένει.
    Εμένα να σας πω αν δεν υπήρχε η έμμεση και σε λίγο άμεση υποχρεωτικοτητα των εμβολιασμών όλα θα μπορούσα να τ’ αντέξω.
    Κι αυτό περι απαλλαγής για ιατρικούς λόγους είναι μια μαλακία γεμιστή γιατί όλοι μας έχοντας σωας τας φρένας γνωρίζουμε ότι κανένα ιατρικό σκουπίδι είτε είναι γνωστός σας καθηγητής ή μέλος των «ειδικων» δε θα υπογράψει ποτέ τίποτα τέτοιο γιατί απλά θα φοβάται να πάρει την ευθύνη καθώς και να διωχθεί ποινικά.

  2. και ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη

  3. Αν θέλει ο γιος του Δρακουμέλ να σώσει την τελευταία στιγμή την παρτίδα, ας κάνει το εξής: ας εφαρμόσει και στους εμβολιασμενους την μάσκα υποχρεωτικά σε εσωτερικούς χώρους και σε συγχρωτισμό, 2 ραπίντ τεστ τη βδομάδα (έστω και δωρεάν). Οι πολλές ελευθερίες τους συντηρούν τα πολλά κρούσματα

  4. Αρες μαρες κουκουναρες είναι και πολύ τρελαρες εκεί περα στο σταρ , έχουν θολώσει από το πολύ το χρήμα

  5. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
    Το’χω πει και το ξαναλέω: τον προσεχή Απρίλη έρχεται τρομακτική Εκλογική Ήττα για τη Νέα Δημοκρατία η οποία θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην κοινωνία. Μιλάμε για ποσοστό κάτω από 20% και δεν το βγάζω από το μυαλό μου.

  6. Γράφω αυτό, εδώ, επειδή παρουσιάζετε την εφημερίδα.
    Κάντε μία έρευνα γιά τά φίλτρα νερού..
    Είναι δυνατόν νά μην υπάρχουν Εθνικές υποχρεωτικές προδιαγραφές καί να μην συνοδεύονται από δελτίο απόδοσης?
    Μπορεί κάθε έμπορος νά πουλάει φίλτρο νερού με εγγύηση τόν λογο του??
    Εδω, φτάσαμε στο σημείο να κατηγορεί ο ένας τον άλλον ότι: τά δικα του φίλτρα προάγουν την υγεία ενώ τού αλλουνου την καταστρέφουν!!!
    Πολλές οικογένειες, αγοράζουν φίλτρα νερού με την παντελή έλλειψη ποιοτικού ελέγχου από την μεριά του μπουρδελοκράτους!!
    Κι έρχεται ό κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ νά μας λέει: ό κύριος Υπουργός!!!
    Ρε αντε γαμήσου! Μου έγινες υπουργός.. Σκατόβλαχε!!!
    Πώς είναι δυνατόν ρε βόδι νά πουλιούνται φίλτρα νερού χωρίς κανέναν έλεγχο, σε χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες??
    Μετά διαμαρτύρεστε γιατί “η Χούντα” σας έστελνε εξορία🤔😠. Εγώ, θά σάς έστελνα νά συναντήσετε τον Δημιουργό σας..
    Αεί στο διάολο, επιτέλους… σιχαμερά υποκείμενα.🤮

  7. Όταν κάποιοι λένε εάν έχεις το QRcode μπορείς να μπαίνεις παντού χωρίς τέστ και να κάνεις διασπορά οποιουδήποτε ιού , εσείς τι λέτε ότι ενδιαφέρονται να περιορίσουν τον οποιοδήποτε ιό;;;;
    🥴Είναι θέμα ανικανότητας δλδ;;;; Εγώ αδιαφορία βλέπω.
    Εδώ το καλοκαίρι ανοίξανε τον τουρισμό και γνωρίζανε τι θα έρχονταν από έξω και το σημαντικότερο το πώς θα έρχονταν. Και τα αποτελέσματα τα είδατε και ακόμα τα βλέπετε.
    Να δείτε αύριο μεθαύριο θα πουν εντοπίστηκε κρούσμα κορονοιου Μποτσουάνας στην Ομόνοια (παράδειγμα).

    1. Εσύ μάλλον βλέπεις μαιμουδοπανδημίες με πράσινα κλεφτοπασοκικά άλογα και κόκκινες συμμορίτικες αρκούδες! Τι ήρθε απ’ έξω δηλαδή;;;; Ο πρόβιτ;;; Α ρε γκλόπ που σας χρειάζεται……..

      1. Είπε ο ψεκας παντογνωστης μύστης απ τα χωριά τις μονεμβασιας απόγονος του αιγυπτιακού στόλου.

      2. Δεν έχεις κολλήσει γρίπη από Αγγλίδα καλοκαιριατικα γι’αυτό τα γράφεις.
        Να έχει και καύσωνα, να έχεις και πυρετό βήχα, πονόλαιμο κλπ να θέλεις να πιεις και λίγο κρυο νερό για να δροσιστείς και να μη μπορείς.
        Να έχεις και ένα δύο κουνούπια τίγρεις να σου ζαλίζουν τα π@π@κια.
        Άστο… άστο… μη το ζήσεις ποτέ.
        Πολλοί βόρειοι τουρίστες κυρίως το καλοκαίρι είναι ιωμενοι με ότι ιό μπορείς να φανταστείς.

Comments are closed.