Σκηνές από ταινία του Χόλιγουντ! Σκληρή καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – Τραυματίστηκαν τρεις λαθρομετανάστες

Κοινοποίηση:
5.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-768x512-768x512-600x400-1

Συνελήφθη χθες (6-12-2021), στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό-αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών διακινούμενων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής μετά την πρόσκρουση και την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός, πλην όμως εντοπίσθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 6-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: