Σκηνές απείρου κάλλους στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου – Δεν πήγαιναν στο μνήμα μέχρι να φύγει η Λιάνη

Κοινοποίηση:
papandreou647337-1536x896

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Οσοι ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή τη συμπλήρωση 26 ετών από τον θάνατό του προσπαθούσαν να μη συμπέσουν χρονικά πάνω από τον τάφο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όση ώρα βρισκόταν στο μνήμα του αείμνηστου η Δήμητρα Λιάνη, ο μικρότερος γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρίκος, για να μη βρεθεί μαζί της, έκοβε βόλτες σε άλλα σημεία του κοιμητηρίου.

Το ίδιο έκανε και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Εφτασε στο προαύλιο του νεκροταφείου και περίμενε στο αμάξι του μέχρι να αδειάσει ο τόπος πέριξ του μνήματος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ……η φατσα του σχεδον ομοια με του λεγομενου ΦΑΥΛΟΥ [ΠΑΥΛΟΥ] της τοτε μοσαντ.

  2. Δεν ήταν μονοφαγάς, γι’ αυτό τον θυμούνται!

  3. Γιατι δεν μου βαζετε τα σχολια μου κυριοι??? ΧΩΡΑ ΞΕΦΤΥΛΑ που τιμα τους βιαστες και κλεφτες της και αγνοει αυτους που πραγματικα εδωσαν την ζωη τους..Ασχολουμεθα ακομη με μια ”δυναστια” απο ανθελληνικα κλεφτρονια ..Αυτος ο κ@λογερος χωρισε την ουδεποτε εργαξομενη και αφραγκη πρωην γυναικα του και αυτη βρεθηκε με 500,000,000 ευρω ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .νΝα ξεχασουμε την υποθεσιν με τα δανεικα και αγυριστα καμμια 400 εκατομμυρια δανεια του πασοκ που τα ροκανησαν ολοι οι περιξ του και αυτος φυσικα ?Για αυτο πανε και οι κ”λοσφουγγαριοι του στο μνημα του γιατι τα οικονομησαν ολοι τους χοντρα σε βαρος των ηλιθιων Ελληνων Ασε να μην πουμε και αυτα που εδωσε στην αλλη την αεροπιπαδορα ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕς ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 304 ΒΑΘΜΟΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑς ..

    1. Φιλε μην νομιζεις Και αυτοι εδω κοβουν σχολια.Και αυτοι το παιρνουν ελαφρως,αλλα τον παιρνουν.

Comments are closed.