Σκάνδαλο! Πως οι «ειδικοί» παρουσιάζουν κάθε μέρα τα κρούσματα κορωνοϊού; Το ΒΙΝΤΕΟ από τον Καναδά προκαλεί σάλο

Κοινοποίηση:
kanadas12

Δικαιολογήθηκαν αμέσως!


Ο Διευθύνων Σύμβουλος για θέματα υγείας του Οντάριο στον Καναδά, David Williams, και η αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος Υγείας, Dr. Barbara Yaffe, προσέφεραν άφθονη τροφή σε όσους ισχυρίζονται πως οι «ειδικοί» που παρουσιάζουν τα κρούσματα ανά τον πλανήτη (και στην Ελλάδα) και ζητούν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας εκτελούν απλά εντολές.

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και αυτά που είπαν κυκλοφορούν πλέον στα social media παγκοσμίως, με εκείνους να δικαιολογούνται και να μην συμφωνούν με την ερμηνεία των λεγομένων τους.

«Εσύ δίνεις τους αριθμούς και εγώ αρχίζω τα ωχ ωχ ωχ», της απαντά ο David Williams.

Η Yaffe γελάει και μετά λέει: «Απλά λέω αυτά που έχουν γράψει για να πω».

«Τα σχόλιά μου ακούστηκαν από ένα ζωντανό μικρόφωνο πριν από τις 3 μ.μ. της Δευτέρας, κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ για τον COVID-19. Ήταν μια κουβεντούλα που είχα με τον Dr Williams», εξήγησε η Yaffe σε δήλωσή της στην Toronto Star.

«Αναφερόμουν στο γεγονός ότι η ομάδα επικοινωνίας μου με προετοιμάζει για αυτές τις ενημερώσεις με παρατηρήσεις μετά από έρευνα και έλεγχο. Εννοείται πως μιλώ ελεύθερα και δεν έχω σημειώσεις, όταν καλούμαι να απαντήσω σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Επίσης μετέφερα στον Dr Williams τον προβληματισμό μου σε σχέση με το γιατί μεταφέρω επιπλέον χαρτιά», έσπευσε να δικαιολογηθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Τορόντο SUN, ο ανεξάρτητος δεξιός βουλευτής του Κοινοβουλίου στο Οντάριο, Randy Hillier, ισχυρίζεται πως απλά «πιάστηκαν στο μικρόφωνο να λένε την αλήθεια».

Εμείς απλά μεταφέρουμε την είδηση από τον Καναδά!

Δείτε το επίμαχο βίντεο, το οποίο σήκωσε πάρα πολλή σκόνη στην βορειοαμερικανική χώρα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: