Σκάνδαλο “Καλλιμάνη” αποκαλύπτει η Ελληνική Λύση: Εθνικό ζήτημα η πώληση της εταιρείας σε Τούρκους

Κοινοποίηση:
ελληνικη-λυση-1

Η εξαγορά της εταιρείας «Καλλιμάνης» από τουρκικό όμιλο, πέραν του εθνικού θέματος, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά αναφορικά με το σκανδαλώδες κούρεμα οφειλών υπέρ του αγοραστή.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει τα εξής:

Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι οι ελληνικές τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων, προέβησαν σε διαγραφή οφειλών της τάξεως του 90%!
Είναι όμως εγκληματικό το γεγονός ότι στους Έλληνες προμηθευτές της εταιρείας, επιβάλλεται κούρεμα οφειλών που φτάνει ακόμα και το 97%, καταστρέφοντας κυριολεκτικά τις συγκεκριμένες ελληνικές επιχειρήσεις.

Το γεγονός ότι αυτές οι ενέργειες δεν έγιναν για να παραμείνει η επιχείρηση σε ελληνικά χέρια, αλλά γίνονται μετά την εξαγορά της εταιρείας από Τούρκους, συνιστά μέγα σκάνδαλο.

Το ότι μία παραγωγική επιχείρηση αυτού του τύπου περνά σε χέρια Τούρκων, την ώρα που τα τουρκικά αλιευτικά αλωνίζουν στο Αιγαίο, αποτελεί εθνικό έγκλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ψήφισαν και αυτοί του Βελόπουλου για την υποχρεωτικότητα του εμβολ.

  2. ΚΟΥΛΗ γ@μιεσαι , αυτήν είναι η ανάπτυξη που διαφη-μίζες Αλήτες στα τέσσερα είστε πέφτετε για την Τουρκία και τρώτε τις σάρκες μας!
    Πότε θα κάνει ξαστεριά…
    Λίγα τα ψωμιά σάς τρωκτικά!

  3. Οκ ο,τι έγινε έγινε. Τον λογαριασμό τον πληρώσαμε. Αποδω και πέρα δεν ξαναγοραζουμε καλλημανη και τελείωσε η ιστορία

Comments are closed.