“Σκάλιζα στον κήπο μου όταν ένιωσα κάτι σαν κουνούπι…. 48 ώρες μετά έχασα το πόδι μου”

Κοινοποίηση:
andras_karotsaki

Ο 46χρονος δούλευε ως κηπουρός όταν αρρώστησε και είχε πόνους στην πλάτη μόλις 48 ώρες μετά από ένα τσίμπημα μία μέρα στην δουλειά.

Ένας πατέρας δύο παιδιών αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του αφού τον τσίμπησε μία ψεύτικη αράχνη χήρα και αρρώστησε σοβαρά.

Ο Άντι Πέρρι, που παραλίγο να πεθάνει, πιστεύεται πως είναι ο πρώτος Βρετανός που έχασε το πόδι από τσίμπημα αράχνης. Είπε πως ο πόνος είχε γίνει τόσο άσχημος που είχε σκεφτεί ακόμα και να το κόψει μόνος του με πριόνι.

Δεν είχε ιδέα πως είχε τσιμπηθεί στον αστράγαλο από την πιο δηλητηριώδη αράχνη της Βρετανίας μέχρι που τον πήγαν στο νοσοκομείο με σήψη και νεφρική ανεπάρκεια.

Του έδωσαν αμέσως το αντίδοτο και παρέμεινε μέσα στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η μόλυνση υποχώρησε αλλά του είχε μείνει λεμφοίδημα – ένα επίπονο πρήξιμο στο πόδι του που έκανε το δέρμα του να πέφτει.

Μετά από πολλά ραντεβού, τελικά ο Andy αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το δεξί του πόδι λίγο πάνω από το γόνατο. Τώρα κινείται με καροτσάκι και δεν μπορεί να δουλέψει ή να παίξει με τα παιδιά του καθώς χρειάζεται καθημερινή θεραπεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: