Σινεμά: Ο Τζέραλντ Μπάτλερ και όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Κοινοποίηση:
ΣΙΝΕΜΑ

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Ιανουαρίου φέρνει τον Τζέραλντ Μπάτλερ στα σινεμά με την περιπέτεια «Εκτός Ελέγχου» (Plane). Τη λίστα των νέων κυκλοφοριών -μεταξύ άλλων- συμπληρώνουν το ιταλικό «Νοσταλγία» και η τρίτη ταινία του Ισλανδού Χλινούρ Παλμασόν, με τίτλο «Η Χώρα του Θεού».

Εκτός Ελέγχου (Plane)

Tαινία δράσης του Ζαν-Φρανσουά Ρισέ, με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικ Κόλτερ, Γιόσον Αν, Τόνι Γκόλντγουιν. Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

Νοσταλγία (Nostalgia)

Μετά από σαράντα χρόνια απουσίας, ο Φελίτσε επιστρέφει στη γενέτειρά του: τη Νάπολη. Ξαναβρίσκει τα μέρη, τους κώδικες της πόλης και ένα παρελθόν που τον τρώει, με μια άλλη ματιά.

Η Χώρα του Θεού (Godland)

Ο Ισλανδός Χλινούρ Παλμασόν επιστρέφει με την τρίτη του ταινία. Στο τέλος του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία και να φωτογραφίσει τους κατοίκους. Ωστόσο, όσο προχωράει μέσα στο αφιλόξενο τοπίο, τόσο απομακρύνεται από τον σκοπό του, την αποστολή του και την ηθική.

Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα (Belle)

Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμνασίου που ζει σε ένα χωριό. Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μία πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια. Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί. Καθώς το κυνήγι θεριεύει, η Σούζου ξεκινά ένα επικό ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητας αυτού τού μυστηριώδους «τέρατος» και να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα σε έναν κόσμο, όπου μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε.

Joyland

Χρώμα, χορός, ψυχή και ένα απαγορευμένο love story. Η πρώτη ταινία από το Πακιστάν που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών, απαγορεύτηκε στην πατρίδα της και αποτελεί την πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.