“Σηκώθηκε κι έφυγε με…” – Χαμός με τον Νίκο Καρβέλα

Κοινοποίηση:
anna_vissi_nikos_karvelas__1_

Στη φόρα περιστατικό με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! «Σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε!» είπε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε όταν έγραψαν μαζί την επιτυχία «Δώδεκα».

Χθες βράδυ, στην εκπομπή της στο Mega η Άννα Βίσση έκανε μια αποκάλυψη για έναν μεγάλο καβγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα όταν ηχογραφούσαν το «Δώδεκα».

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στη ζωή, αλλά και καλλιτεχνικά για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ο συνθέτης της έγραψε και τεράστιες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Δείτε τι αποκάλυψε:

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση…. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε. Νίκο για σένα», είπε η Άννα Βίσση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: