Σε ποιο μέρος και πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor 2022

Κοινοποίηση:
SURVIVOR

Μία ανάσα από τον τελικό του Survivor, με τους εναπομείναντες παίκτες να πρέπει να ξεπεράσουν τον σκόπελο της τελευταίας ψηφοφορίας ώστε να βρεθούν στον ημιτελικό που διοργανώνεται στην Αθήνα.
Τέσσερις από τους παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν ενώπιον του Γιώργου Λιανού στο Άλσος Βεΐκου στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου και οι δύο που θα περάσουν στον τελικό, για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, θα κληθούν στις 6 Ιουλίου να πείσουν το κοινό να τους ψηφίσει.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής, το μόνο σίγουρο είναι πως το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουλίου, ένας εκ των Ασημίνα Χατζηανδρέου, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη, Μαίη Εμμανουηλίδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα φύγει από το Γαλάτσι κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος.

Οι φιναλίστ δεν θα συναντήσουν τους συγγενείς τους όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, καθώς η παραγωγή θα τους οδηγήσει σε μια βίλα μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού.

All Star Survivor τον Σεπτέμβρη;
Το επόμενο Survivor θα διαφέρει κατά πολύ και αυτό γιατί η Acun Media θα πραγματοποιήσει το All Star, με παίκτες που έχουν περάσει από προηγούμενους κυκλους και είχαν γκελ στον κόσμο. Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Mega, οι σκέψεις της παραγωγής είναι το All Star να πραγματοποιηθεί άμεσα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.

Ήδη μάλιστα τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί και πολλοί από τους παλιούς παίκτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή.
Οι αλλαγές θα είναι και πολλές, ενώ θολό παραμένει το τοπίο ακόμα και για τον παρουσιαστή. Θα είναι ο Γιώργος Λιανός ή μπορεί ο Τούρκος παραγωγός να κάνει το μπαμ και να βάλει στην θέση του παρουσιαστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: