Σε μπελάδες το κόμμα του Βελόπουλου – Ενστάσεις και μηνύσεις…

Κοινοποίηση:
received_593394771142950-horz

Στις 3 Ιουνίου στον Αρειο Πάγο ( και συγκεκριμένα στο “Εκλογοδικείο”  που είναι Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο και η απόφασή του είναι τελεσίδικη) εκδικάζεται μια υπόθεση που  σχετίζεται με την διεθνή εκπροσώπηση και το κύρος  της χώρας, την έδρα ευρωβουλευτή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον τρόπο εκλογής του στις Ευρωεκλογές με δήθεν παρατσούκλι (!)

Στις  3 Ιουνίου έχει ορισθεί η  δικάσιμος στο Εκλογοδικείο για την Ένσταση σχετικά με την έδρα του κόμματος του Κ. Βελόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο. Η αίσθηση μεταξύ των κορυφαίων νομικών είναι ότι  την έδρα την χάνει ο νυν ευρωβουλευτής κ. Φράγκος  αφού με τέχνασμα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τον βοήθησε να εκλεγεί μέσω   χειραγώγησης του εκλογικού σώματος : Οι ψηφοφόροι νόμιζαν ότι  ψήφιζαν τον γνωστό στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο ο οποίος και  διαμαρτυρήθηκε δημοσίως με τρόπο οργισμένο ,ενώ  αγανακτισμένοι ήταν και οι συνυποψήφιοι του κ. Φράγκου στο   ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ καθώς κανείς άλλος δεν έβαλε υποτιθέμενο παρατσούκλι δίπλα στο όνομα του όπως έκανε ο Μανώλης Φράγκος .

Ο κ. Φράγκος είναι αρραβωνιαστικός της κόρης της Δ/ντριας του Γραφείου του Κ. Βελόπουλου η οποία λέγεται Δήμητρα Κρητικού.  Η κόρη της είναι η δεσποινίς   Κρητικού-Σερέτη, τερμάτισε 4η σε ψήφους στις ευρωεκλογές πέρυσι και μόνο η παρεμβολή του Σάββα Γεωργιάδη άλλαξε δραματικά τα δεδομένα: ο Βελόπουλος ήταν 1ος, ο Φράγκος με το παρατσούκλι 2ος, ο Σάββας Γεωργιάδης ήταν 3ος και η αρραβωνιαστικιά του κ. Φράγκου, 4η . Ο  α΄επιλαχών ευρωβουλευτής κ. Σάββας Γεωργιάδης είχε λοιπόν, έννομο δικαίωμα να προσβάλει την εκλογή του κ. Φράγκου  λόγω της χρήσης  του παρατσουκλιού, κατέθεσε την Ενσταση πριν 11 μήνες και περίμενε υπομονετικά την δικάσιμο, η οποία ετέθη για τις 8 Απριλίου, αναβλήθηκε λόγω του ιού, και ξανατέθηκε προς εκδίκαση για τις 3 Ιουνίου . Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει μεταξύ των έγκριτων νομικών της χώρας ότι η Ένσταση έχει βάση, οι έντιμοι και αδέκαστοι δικαστές του Αρείου Πάγου που μετέχουν στο Εκλογοδικείο δεν επηρεάζονται και την έδρα φαίνεται να παίρνει ο αμέσως επόμενος σε ψήφους μετά τον κ. Φράγκο στο ίδιο ευρωψηφοδέλτιο, δηλαδή ο κ. Σάββας Γεωργιάδης , στο πλευρό το οποίου είναι και κορυφαία τέως στελέχη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ που αποχώρησαν αγανακτισμένα με τις μεθοδεύσεις σε Εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές.

Να σημειωθεί εδώ και η ανταλλαγή μηνύσεων και φαρμακερών δημοσίων δηλώσεων μεταξύ του Κ.Βελόπουλου και του (γνωστού για τους αγώνες του επί Σημίτη) αγροτοσυνδικαλιστή Θανάση Νασίκα, οποίος ήταν 1ος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο  της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ στην Λάρισα στις Εθνικές εκλογές τον Ιούλιο του 2019 ,αλλά  ο Κ. Βελόπουλος αναπάντεχα επέλεξε την έδρα στον συγκεκριμένο νομό και έτσι ο Νασίκας δεν εξελέγη . Να θυμίσουμε ότι  ο Θανάσης Νασίκας δυστυχώς απεβίωσε(χτυπημένος από την επάρατο) προ 2 μηνών …

Σημειώνεται  εδώ ότι υπάρχει και ΜΗΝΥΣΗ του Σάββα Γεωργιάδη  κατά του κ. Βελόπουλου  η οποία θα έρθει στην Βουλή προκειμένου να υπάρξει  ψηφοφορία για άρση της ασυλίας του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  , κάτι που έχει ήδη καθυστερήσει. Η Μήνυση εδράζεται στο Αρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα σχετικά με την εξαπάτηση εκλογέων και η εξέλιξη της έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά από 1 χρόνο αναμονής,λοιπόν, θα εκδικαστεί η Ένσταση του κ Σάββα Γεωργιάδη ο οποίος έχει δικηγόρο τον γνωστό συνταγματολόγο και τ. Ευρωβουλευτή κ. Κώστα Χρυσόγονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  2. Μακάρι να τον πάνε πίπ@-κώλ0 τον απατεώνα κηραλοιφοπώλη.

    1. Αδελφέ μου σάββα σου εύχομαι τα καλύτερα και σίγουρο ευρωβουλευτή μετά την λαμογιά που σου έκανε ο πατριδοκάπηλος βελόπουλος.Από τον θεό θα το βρεί και πολλυ σύντομα.

Comments are closed.