Σε επικοινωνιακό πανικό το ΥΠΡΟΠΟ μετά τον ξυλοδαρμό του στενού συνεργάτη του Χρυσοχοίδη!

Κοινοποίηση:
xrysoxoidis-propo-1

Είναι σοβαρό θέμα η επίθεση σε έναν στενό συνεργάτη υπουργού της Κυβέρνησης; Πρέπει να τύχει ανάλογης προσοχής ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον «εξ απορρήτων» του επικεφαλής για την Δημόσια Τάξη και Προστασία του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη; Απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό μια εποχή που τα θέματα δημόσιας και κρατικής ασφάλειας παρουσιάζουν έξαρση; Αναμφισβήτητα ναι…

Αντί αυτών, πως αντέδρασε η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας μετά τον ξυλοδαρμό σε υπαίθριο πάρκινγκ του Μετρό Χαλανδρίου σε βάρος του Γιάννη Αναστασάκου, του πλέον έμπιστου συνεργάτη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας; Σε επικοινωνιακό επίπεδο, με απόλυτο πανικό. Ενώ η είδηση είχε διαρρεύσει από νωρίς το πρωί και ενημερωτικά sites την αναπαρήγαγαν, από το κτήριο της λεωφόρου Κατεχάκη… σιωπή. Όταν άρχισαν οι δημοσιογράφοι να ρωτούν επίμονα, καθώς δεν ήταν ένα τυχαίο πρόσωπο, ο ένας παρέπεμπε στον άλλο. Με καθυστέρηση σχεδόν 24 ωρών και αφού είχαν τελειώσει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, ακόμα και της δημόσιας τηλεόρασης, η αστυνομία στις 10 το βράδυ εξέδωσε δελτίο τύπου…. 48 λέξεων! Λίγες ώρες νωρίτερα σε ένα άλλο δελτίο τύπου για την «Ειδική δράση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων» όπου κατασχέθηκε η τεράστια ποσότητα των… 38,8 γραμμαρίων χασίς αφιέρωσε 90 λέξεις!

Σε επίπεδο ερευνών την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Κρατικής Ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr στο κτήριο του Αμαρουσίου, όπου είναι τα γραφεία της υπηρεσίας, οι πόρτες χθες το πρωί ηταν κλειστές και οι συζητήσεις γίνονταν με μεγάλη μυστικοπάθεια. Δείγμα της σοβαρότητας της υπόθεσης, οι έρευνες γίνονται υπό την σκέπη και την επίβλεψη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Τα στελέχη των διωκτικών αρχών δεν έχουν αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο η επίθεση στον πρώην ισχυρό άνδρα της AGB να ήταν και ένα μήνυμα προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Γιατί; Από ποιούς; Άγνωστο.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του κ. Αναστασάκου ο άγνωστος δράστης του προκάλεσε θλαστικά τραύματα και ένα κάταγμα στο χέρι. Φαίνεται όμως ότι τα χτυπήματα ήταν δυνατά και γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Αναστασάκος χθες κυκλοφορούσε με νάρθηκα στο χέρι του.

πηγή:astinomiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: