Σε ενδομήτρια αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη

Κοινοποίηση:
DSFBVDSFVDSFV

Θλίψη αλλά και οργή προκαλεί ο θάνατος 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, με την οικογένεια να καταγγέλλει ότι οφείλεται σε καθυστέρηση του ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ιατρικής Σχολής, ο θάνατός της προήλθε από ενδομήτρια αιμορραγία.

Άμεσα ποινική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα και το μωρό που κυοφορούσε, διέταξε η Εισαγγελία. Το δε εξοργιστικό είναι πως το περιστατικό αξιολογήθηκε ως μη επείγον!

Το ζήτημα είναι ότι χάθηκαν μέσα σε δυο μέρες τρεις ζωές -η 19χρονη έχασε και το μωρό που κυοφορούσε- και αναδείχτηκαν με βαρύ φόρο αίματος τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε όλη τη χώρα με τα ασθενοφόρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μια ερωτηση μονο για τις γατες εσας τους Ελληνες του Ελλαδισταν ομως .Οχι του εξωτερικου που εχουν ξεβλαχεψει. Η κοπελα δεν ειχε γονεις διπλα ουτε καποιον φιλο ,γειτονα ,συγγενη κλπ σε αποσταση 10 χιλιομετρα απο το σπιτι της? Ενταξει μπορει να ζουσε στα γκραβαρα .Ταξι δεν υπηρχε ? Η ιδια δεν ανησυχουσε να εχει μερικα τηλεφωνα απο ταξι η καποιον να τη μεταφερει? Ενταξει η ασθενης καμια φορα δεν μπορει να σκεφτει γιατι εχει το πονο της ? Τηλεφωνο καποιος να παρει το γιατρο της να ρωτησει ρε αδελφε . Δεν επιτρεπονται πονοι σε εγκυο ιδιως σε τελευταιους μηνες. Και η κουτση μαρια το ξερει αυτο. Δεν ειχανε ενα πενημταρικο να τη μεταφερουν ? Τι να πω .Τοσο βλάχοι ειστε ? Ξυπνηστε στο 2023 ειμαστε.

Comments are closed.