Σε ελληνικό έδαφος οι 40 πρόσφυγες στον Έβρο – Περισυνελλέγονται από τις ελληνικές αρχές

Κοινοποίηση:
wP3zAXpzM4XhfWXcxC9T

Σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο, τέσσερα χιλιόμετρα νότια της νησίδας που βρίσκεται στην τουρκική πλευρά, εντοπίστηκαν πριν οι 40 μετανάστες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και πρόσφυγες, οι οποίοι περισυνελλέγονται από τις ελληνικές αρχές προκειμένου να τους παράσχουν άμεση βοήθεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα αρχίζει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ο χρόνος αλλά και ο τρόπος που πέρασαν στα ελληνικά σύνορα.
Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα 24ωρα είχαν εκδοθεί δύο ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στις οποίες γινόταν αναφορά πως η εν λόγω νησίδα ήταν εκτός ελληνικής επικράτειας και έτσι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν οι ελληνικές αρχές σε καμία ενέργεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ. Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ

  2. Παλιά έλεγες για απελάσεις. Τώρα που πήρες το υπουργείο από τον κούλη έγινες ανθρωπιστής! Να έδειχνες τον ίδιο ανθρωπισμό με τους υγειονομικούς απεργούς πείνας που δεν τους δέχτηκες ούτε μία φορά και τους άφησες να πεθαίνουν! Αλλά αυτοί ήταν Έλληνες πλεύρη, δεν ήταν λαθρομετανάστες να δείξετε ανθρωπισμό! Έρχονται εκλογές, δεν θα προλάβετε να βάλετε τα σκόπια στην εοκ όπως πασχίζετε! Εσείς που διαδηλώνατε κατά των πρεσπών! Μπράβο πλεύρη για την είσοδο των μεταναστών που έστειλε ο ερντογάν και μπράβο που ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους!

  3. Απλά τα πράγματα τους μετακίνησαν οι τούρκοι σε ελληνικό έδαφος … τι δεν καταλαβαίνετε ;

Comments are closed.