Σε αργία ο παπάς που χαστούκισε τον ηλικιωμένο στην Κοζάνη που βλαστήμησε τα Θεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Άμεση η παρέμβαση της Μητρόπολης

Tον γύρο του ελληνικού διαδικτύου έκανε το βίντεο που καταγράφει έναν ιερέα στην Κοζάνη να επιτίθεται φραστικά σε πολίτη και αφού κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του τον χαστούκισε.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού από έναν γείτονα που είδε τον καβγά από το μπαλκόνι του, άμεση ήταν η παρέμβαση της Μητρόπολης η οποία έθεσε σε αργία τον ιερέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ιερέας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για άλλη υπόθεση, υποστήριξε ότι ο ηλικιωμένος ο οποίος είναι γνωστός του, ήταν υπεύθυνος για την κατάληξη αφού τον προκάλεσε βλαστημώντας τα Θεία…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το χαστούκι είναι ένδειξη ραπίσματος, δεν αποτελεί βία κατα κάποιο τρόπο. Οσο αφορά το περιστατικό δε ξέρουμε τι συνέβη κ τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Αν όντος τον χαστούκισε επειδή βλασφήμησε τότε για την θρησκεία μας , μη σας φανεί παράξενο είναι δοκιμασία και ομολογία πίστεως. Το να διστάσεις και να αγνοήσεις κάποιον που βλαστημά θεωρείτε σφάλμα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χαστουκίσματος σε γραφές , διηγήσεις, παραβολές, ακόμα κ στη Καινή Διαθήκη για τον Αγιο Νικόλαο.

  2. Πολύ καλά του έκανε και τον χαστούκισε, γιατί τον έθεσαν σε αργία;
    Ο Άγιος Νικόλαος είχε χαστουκίσει έναν βλάσφημο. Είναι η μόνη περίπτωση που όχι μόνο επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται το χαστούκι από ιερέα. Και μάλιστα όταν το είχε κάνει αυτό ο Άγιος, επειδή χειροδίκησε μπροστά στον Αυτοκράτορα, γνώριζε ότι η ποινή ήταν θάνατος. Που ο αυτοκράτωρ τελικά δεν εφήρμοσε.
    Ευτυχώς για τον βλάσφημο που δε βλαστήμησε τον Μωάμεθ, θα είχε χάσει το κεφάλι του τώρα…

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΠΟΔΟ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΕΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΥΓΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΜΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!

  4. Εγώ πάντως βλέπω το γέρο να βγάζει το πορτοφόλι του από το σακάκι και να του δίνει χαρτονόμισμα.
    Τώρα τι χαρτονόμισμα είναι δεν μπορώ να πω γιατί το βίντεο είναι χαμηλής ανάλυσης.
    Κάτι έχει κάνει ο γέρος και εξόργισε τον πάτερ.

Comments are closed.