Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.
Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όσα είπε, όπως αποδείχθηκε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της με βάση την πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της που έδωσε στις αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου.
Σεπόλια-Σεπόλια ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΉΜΟΥΝ ΠΑΙΔΆΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΣΕΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΝΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ τα σεπόλια είναι γεματα μπετον απο πολυκατοικίες και χαμοσπιτα που εχουν κατακλυστεί απο κάθε λογης ανθρωπους που υπηρετουν την βια, την ανωμαλία και την διαφθορά