Σεξουαλική παρενόχληση “on air” για ιταλίδα δημοσιογράφο (βίντεο)

Κοινοποίηση:
greta

Δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε μια δημοσιογράφος τη στιγμή που μιλούσε ζωντανά στον αέρα εκπομπής απο φίλαθλο που περνούσε απο εκείνο το σημείο.

Η ρεπόρτερ των αθλητικών Γκρέτα Μπεκάλια η οποία εργάζεται σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Τοσκάνης έκανε ρεπορτάζ τη στιγμή που φίλαθλοι έβγαιναν από το γήπεδο μετά την την λήξη του αγώνα Έμπολι-Φιορεντίνα.

Εκείνη τη στιγμή, ένας άνδρας πέρασε πίσω από την δημοσιογράφο και την άγγιξε στα οπίσθιά της. Η Γκρέτα Μπεκάλια «πάγωσε» και του απάντησε εκνευρισμένη ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο, ωστόσο ο παρουσιαστής την παρότρυνε να μην νευριάζει.

Το περιστατικό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, ενώ σύντομα η ταυτότητα του δράστη εντοπίστηκε μέσα από τις κάμερες ασφαλείας. Η δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του φιλάθλου, ενώ την ίδια ώρα, ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης πολιτών, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Ρομπέρτο Φίκο, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και καταδικάζουν την απαράδεκτη πράξη του φιλάθλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: