Σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης στο Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο πατριός της και δύο φίλοι του

Κοινοποίηση:
σεε

Στη φυλακή οδηγήθηκαν και οι τρεις άνδρες από τη Ρουμανία που εμπλέκονται στην υπόθεση της 15χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία η οποία πριν από περίπου μια εβδομάδα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ο πατριός της ανήλικης. Ο ίδιος, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά με την 15χρονη, καθώς την έχει σαν παιδί του.

Η εγκυμοσύνη και οι έρευνες των Αρχών

Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 15χρονη πήγε με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση.

Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρήση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί ο γυναικολόγος της ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στις αρχές Μαρτίου η 15χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας.

Άμεσα, ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρονών είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: