Σεισμός στην Αταλάντη: «Βυθίστηκε» παραλία της Βόρειας Εύβοιας – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Ο σεισμός των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Αταλάντη το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιουνίου άλλαξε το τοπίο μιας παραλίας στη Βόρεια Εύβοια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε το τοπικό σάιτ diavlosnews.gr, λόγω του σεισμού, τμήμα της παραλίας υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα η «μύτη» που σχηματιζόταν στην ακτή Μύρλος των Γιάλτρων να κατακρημνιστεί.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς σε ανακοίνωσή του λέει: ¨» Με τα το σημερινό σεισμό η παραλία στο Μύλο των Γιάλτρων υπέστη καθίζηση.
Συντονισμένα με τον λιμενάρχη Λ. Αιδηψού και μετά από επικοινωνία μας με το ΙΓΜΕ ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη ρήγματος και την πιθανή υποθαλάσσια κατολίσθηση των αποθέσεων άμμου. Οι υπηρεσίες θα κάνουν αυτοψία τις επόμενες ημέρες.»

Δείτε φωτογραφίες

   

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν ηταν απο τον σεισμο…..
    Δυστυχως κανεις δεν υποτευθηκε αυτο που φοβομουνα…
    Αυτο ειναι μεγαλο δαγκωμα απο τεραστιο ΚΑΡΧΑΡΙΑ !!!!

  2. ωραιος ο Θεος…δαγκωσε το φιλετο!που να γινει το 9αρι ριχτερ…θα τους βαλει ο Θεος τις ξαπλωστρες και τις ομπρελες στον πατο τους!

    1. Έρχεται και αυτό. Η δυστυχία είναι πως, θα την πληρώσουν και αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα…. Δόξα και τιμή στους νεοέλληνες ερμπιενμπίδες με τα μπλοκάκια είσπραξης…. 😂🤣

Comments are closed.