“Σείστηκε” η Κρήτη από τους Patriot – Άσκηση Ελλάδας, Γερμανίας με αντιαεροπορικές βολές (ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
patriot

Η Πολυεθνική Άσκηση Αντιαεροπορικών Μονάδων PATRIOT (Multinational Tactical Firing 2020), πραγματοποιήθηκε από τις 12 Νοεμβρίου ως και χθες (27.11) στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Στην άσκηση συμμετείχαν με προσωπικό και μέσα η Ελλάδα και η Γερμανία καθώς και πληρώματα από την Ολλανδία και τις ΗΠΑ. Η άσκηση περιελάμβανε σενάρια αντιαεροπορικών και αντιβαλλιστικών βολών που εκτελέστηκαν από τη  Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 σύμφωνα με Νατοϊκό Σενάριο, τα οποία αξιολογήθηκαν από Πολυεθνική Ομάδα του SHAPE.

patriot1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποιος φανταστικος εχθρος ρε, που γραφεις οτι ναναι;;;;;;; Ολοκληρη Τουρκια διπλα, χωρια δυτικα, δεν την βλεπεις, αοματε;;;;;;

  2. ριχτε χιλιαδες ευρω στον αερα, στον αορατο εχθρο…. και μετα αγοραστε αλλους να αντικαταστηστε αυτους που ριξατε….. και το γαιτανακι παει και ερχετε, και ολα αυτα για εναν εχθρο που ΠΟΤΕ δεν υα έρθει…. γιατι απλα δεν μπορει να ερθει, ΓΙΑΤΙ τοτε η ευρωπαικη ενωση θα πρεπει να διαλυθει ΑΦΟΥ δεν θα εχει υπερασπιστει τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ…. Καταλαβαμε παιδακια γιατι ο εχθρος αυτος ειναι φανταστικος;;;;;

    1. ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ Π.Α. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΟΥΦΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    2. αόρατος εχθρος…έχεις κάνει ποτέ πολεμική άσκηση αμόρφωτε Ι5; Βλακόμουτρο

Comments are closed.