Σαφής ο Τζόελ Mπολομπόι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Κοινοποίηση:
Τζόελ Μπολομπόι

Στο ταλέντο της Βίρτους «στάθηκε» ο Τζόελ Μπολομπόι, ενόψει της αυριανής (9/12, 21.00) αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Είναι ταλαντούχα ομάδα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη στον πάγκο έχουν πολύ ατομικό ταλέντο. Παίζουν καλά μαζί και είναι ικανοί να κερδίσουν τον οποιοδήποτε, οπότε θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε».

Ερωτηθείς για το πως βίωσε το πρώτο του «αιώνιο» ντέρμπι που προηγήθηκε, ο Αμερικανός σέντερ, απάντησε: «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Πίστευα πως θα ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και η ατμόσφαιρα ήταν καλή».

Για το αν η ψυχολογία του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν η ίδια όπως σε κάθε άλλο αγώνα, σχολίασε: «Ήταν το ίδιο. Θα τους αντιμετωπίσουμε πολλές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά κάθε αγώνας είναι σημαντικό». Η πίεση, πάντως, ήταν ελαφρώς αυξημένη σύμφωνα με τον Μπολομπόι. «Η πίεση είναι λίγο μεγαλύτερη λόγω της σημασίας των αγώνων αυτών. Η αντιπαλότητα κρατά εδώ και δεκαετίες οπότε υπήρχε λίγο μεγαλύτερη πίεση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: