Σαφέστατο μήνυμα κατά της κυβέρνησης στην Λεωφόρο: «Καλύπτετε παιδεραστές»!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σε  ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης προχώρησαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο  γήπεδο της Λεωφόρου, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ που  διεξάγεται αυτή την ώρα για την 24η αγωνιστική της Α΄Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα ανάρτησαν πανό στο οποίο σχολιάζεται λακωνικά αλλά με σαφήνεια, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με ότι συμβαίνει στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, αλλά και με τη σύλληψη και φυλάκιση του διορισμένου από το Μέγαρο Μαξίμου πρώην, πλέον, διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λινγάδη, αλλά και ο γενικός χειρισμός της κυβέρνησης απέναντι στο θέμα, που οδήγησε ουσιαστικά στην παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όσο και αν ο ίδιος επικαλείται «οικογενειακούς λόγους».

Σε αυτό αναγράφεται:
«Το σύστημα σας καλύπτει παιδεραστές, ξεπλένει βιαστές και στοχοποιεί μάρτυρες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που φίλαθλοι αντιδρούν σε κυβερνητικές πολιτικές. Τον περασμένο Ιανουάριο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν αναρτήσει πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα εξαιτίας της υπόθεσης των Σκοπίων.

Τότε το πανό είχε κατέβει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά είναι άγνωστο τι έχει συμβεί τώρα στη Λεωφόρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα για τους6συριζαιους οι μαλακες τίποτα????? Αυτοί κι αν είναι εδώ θέλουν να βγάλουν τον κουφωντινα το βδελυγμα φαντάσου τα παιδάκια τι θα τραβάνε

    1. Εσύ τώρα ψηφίζεις;; Έχεις και οικογένεια;;;ημαρτον

Comments are closed.