Σασμός: Ράγισε καρδιές ο θάνατος της Μανταρίνας

Κοινοποίηση:
ΣΑΣΜΟΣ

Ασταμάτητες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha Σασμός κι οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα σε κάθε επεισόδιο. Χθες πραγματοποιήθηκε μία από τις πλέον συγκινητικές σκηνές της σειράς, αφού η Μανταρίνα, η οποία έκλεψε τις καρδιές όλων στην κηδεία του Πετρή, έφυγε κι αυτή από τη ζωή.

Συγκεκριμένα ο Πετρής «επέστρεψε» από τον άλλον κόσμο, αναφέροντας πως ήρθε η ώρα να την πάρει μαζί του. Μάλιστα η γιαγιά Ειρήνη έβγαλε μια κραυγή στον ύπνο της, αναστατωμένη από το όνειρο που είδε και που τελικά έγινε πραγματικότητα. Στη συνέχεια πνίγηκε στα δάκρυα με το χαμό της πιστής φίλης του Πετρή, που δεν άντεξε για πολύ μακριά του.

Οι χρήστες του Twitter λύγισαν με αυτήν την εξέλιξη καθώς η Μανταρίνα, το σκυλί που είχε συντροφιά του ο Πετρής, είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Αρκετοί τόνισαν πως η ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη ήταν υποδειγματική και τους έκανε να συγκινηθούν. Η Μανταρίνα θάφτηκε ακριβώς δίπλα από τον τάφο του Πετρή για να είναι πάντα συντροφιά.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του.. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ….

  2. Ο ΣΚΥΛΟΣ, Ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ…ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ…ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΣΚ@ΤΟΨΥΧ@ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ…ΑΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

Comments are closed.