Σαρωτικά τα Χανιά διέλυσαν την Καλαμάτα με «πεντάρα» (0-5)

Κοινοποίηση:
Χανιά

Έστειλαν μήνυμα πως θα παλέψουν μέχρι τέλος για την άνοδο τα Χανιά!
Οι Κρητικοί επικράτησαν εκτός έδρας με το ευρύ 5-0 της Καλαμάτας για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που βρήκαν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, παίρνοντας μια σημαντική νίκη.
Και αυτό διότι η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ανέβηκε στους 25 βαθμούς
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 2’ άνοιξαν το σκορ με το δυνατό σουτ του Μάναλη με το αριστερό. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα (8’) διπλασίασαν τα τέρματά τους ξανά με τον Μάναλη: ο Νίλι έκλεψε την μπάλα από τον Κάτσε και μοίρασε έτοιμο γκολ στον Έλληνα επιθετικό που πέτυχε από κοντά το 2-0.

Τα Χανιά έκαναν ό,τι ήθελαν την Καλαμάτα και σφράγισαν τη νίκη τους στο 37’ με το διαγώνιο πλασέ του Νίλι, το οποίο προήλθε από μεγάλο λάθος του Κάνιας για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη παρέμεινε κυριαρχικό, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 71’ με τον Μιούλερ. Στο 75′ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν με το χαμένο πέναλτι του Μπαράλες και στο 86’ ο Μιούλερ σημείωσε το τελικό 5-0 για τη μεγάλη επικράτηση των Χανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: