Σαμανιστές – Θάνατος 34χρονης: Ήπιαν το «ρόφημα του θανάτου» για να εξαγνίσουν την ψυχή τους

Κοινοποίηση:
ap_16215119040889

Στη σύλληψη μίας 50χρονης εγκυμονούσας έχουν προχωρήσει οι Αρχές της Κύπρου μετά την αποκάλυψη πως διοργάνωνε πνευματικές τελετές και έδινε στους συμμετέχοντες το ρόφημα με την ουσία Ayahuasca. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τελετές έγιναν με στόχο να εξαγνιστούν οι ψυχές όσων πήραν μέρος, με την 50χρονη να συνεργάζετα πλήρως με την αστυνομία δίνοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τις τελετές.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από πρόσωπα που είχαν παρευρεθεί στην τελετή, φαίνεται να προκύπτει πως ο συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι πίνοντας το ρόφημα με την ουσία Ayahuasca, αυτό θα τους βοηθούσε να εξαγνίσουν την ψυχή τους και πως θα αποβάλλαν τις τοξίνες από το σώμα τους. Υπενθυμίζεται πως έχουν ληφθεί δείγματα από τη σορό της 34χρονης από τη Λετονία, η οποία συμμετείχε στις τελετές και έλαβε το ρόφημα με την ουσία Ayahuasca.

Όσοι έλαβαν μέρος στην τελετή εξαγνισμού πλήρωσαν το ποσό των 150 ευρώ για να συμμετάσχουν, ενώ η 50χρονη ύποπτη είχε ενοικιάσει ολόκληρο το συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Βεργίνα για να πραγματοποιηθεί η τελετή σε κοινόχρηστο χώρο.

Πηγή: Cyprus Times

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε καλά, τέτοιες συναθροίσεις γίνονται ουκ ολίγες. Κάποιοι έχουν βγάλει πολύ χρήμα μέσα στα χρόνια παίζοντας τους φωτισμένους και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Comments are closed.