Σακίρα: Kατάλαβε ότι ο Πικέ την είχε απατήσει όταν εντόπισε ένα μικρό στοιχείο στο ψυγείο της

Κοινοποίηση:
σακιρα

Η Σακίρα κατάλαβε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε αφού βρήκε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας στο ψυγείο τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.


Η Σακίρα κατάλαβε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε αφού βρήκε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας στο ψυγείο τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ο θρύλος της Ισπανίας, Ζεράρ Πικέ και η ποπ σταρ, Σακίρα, ήταν φαινομενικά το ιδανικό ζευγάρι, πριν από τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν ότι η Σακίρα έπιασε τον Πικέ να την απατά. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ χώρισε από τον Πικέ το καλοκαίρι του 2022 αφού τον έπιασε να την απατά.

Οι φήμες ότι ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα είχε παράνομη σχέση πρωτοεμφανίστηκαν τον Ιούνιο – και το ζευγάρι σόκαρε τους θαυμαστές του με μια κοινή δήλωση που ανακοίνωσε τον χωρισμό του λίγες μέρες αργότερα.
Και σύμφωνα με το ShowNews Today, η 45χρονη Σακίρα κατάλαβε ότι ο 35χρονος Πικέ την απατούσε αφού εντόπισε ένα μικροσκοπικό στοιχείο στο ψυγείο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στο σπίτι από περιοδεία για να διαπιστώσει ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο ψυγείο τους ήταν μισοάδειο.

Να αναφέρουμε ότι ούτε στον Πικέ ούτε στα παιδιά αρέσει η μαρμελάδα φράουλα – αφήνοντας τη Σακίρα να συμπεράνει ότι ο Ισπανός είχε σχέση και κάποια άλλη ήταν στο σπίτι τους.

Η ίδια η Σακίρα αναφέρεται στην παράνομη σχέση στο βίντεο κλιπ για το τελευταίο της single Te Felicito. Η τραγουδίστρια φαίνεται να ανοίγει ένα ψυγείο στο οποίο εκεί μέσα κρυβόταν η «αλήθεια».

Το νέο κομμάτι κάνει επίσης λόγο για την ηλικία της 23χρονης Κλάρα με τους στίχους: «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: