Σίγουρα την πρόσεξαν όλοι – Πρώην υπουργός στην Ουκρανία ανακοίνωσε νέο κόμμα με ΚΑΥΤΟ μαγιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε μία πολύ έξυπνη κίνηση, ώστε να τραβήξει την προσοχή όλων στην Ουκρανία προχώρησε η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, που εμφανίστηκε με μαγιό και ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου κόμματος.

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε μια πρώην αναπληρώτρια υπουργός στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας βαρυσήμαντης δήλωσής της αλλά σίγουρα έχασε στην ουσία.

Η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, η οποία ήταν πέρσι δεύτερη στη τάξει στο υπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε με βίντεο στο YouTube, τη δημιουργία δικού της κόμματος, με την ονομασία “Ουκρανία εναντίον διαφθοράς”“Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι με παντελόνια είναι απελπισμένοι” δήλωσε, υποσχόμενη ότι το κόμμα της “θα αντιμετωπίσει επιτέλους αυτούς τους άνδρες πολιτικές πόρνες”.

Όλες αυτές πάντως οι βαρύγδουπες εκφράσεις φαίνεται ότι πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του διαδικτύου, αφού την προσοχή τους μονοπώλησε το ένδυμά της, το οποίο παρέπεμπε σε μαγιό ή φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ναι, θα κανει κομμα της, Δημοκρατικης…Αδιαφθορης…Βιζιτας…
    Ασε μας ρε φιλε…!!!

  2. δεν μπορω να καταλαβω σε ποιους απευθυνεται. οι γυναικες θα την καταψηφισουν ενω οι ουκρανοι που δεν ειναι τοσο αιδοιοειλωτες οσο εμεις θα εκτιμουσαν περισσοτερο κανενα μπουκαλι βοτκα.

  3. Ήρθε μια πλαστική πορνη να μιλήσει για τις πολιτικές πορνες… Α ρε μπουρδελοχωρες του κερατά…

  4. Ωραίο κόμμα τος,η Ουκρανή θα τα φτιάξει όλα όπως έφτιαξε χείλια στήθος κλπ,σε όλα ναι!!!!

  5. Σπέρματα θα φεύγουν από δω και από ‘κει…

  6. Ολόσωμο πλάνο θα ήταν ακόμα πιο πειστικό…Ακόμα κι έτσι….τούμπανο…

Comments are closed.