Σέρρες: “Τσίμπησαν” αλλοδαπό που θα διακινούσε 8 κιλά κάνναβης!

Κοινοποίηση:
Serres-Thessaloniki-xasis

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των ανδρών της Ασφάλειας Σερρών, εντοπίστηκε στην πόλη της Μακεδονίας ένας 45χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του 48,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αποκάλυψε ότι τα είχε αγοράσει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι αυτός που του είχε πουλήσει το χασίς ήταν ένας συνομήλικός του αλλοδαπός, διαπίστωσαν την διεύθυνση της κατοικίας του στην Θεσσαλονίκη και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα. Στο σπίτι βρήκαν ακατέργαστης κάνναβη βάρους επτά κιλών και 158 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 890 γραμμαρίων, άλλα έξι γραμμάρια κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και συνέλαβαν τον 45χρονο αλλοδαπό.

Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν μετρητά ύψους 3.960 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός του. Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: