Σέρρες: Τι είπε ο γιος του 91χρονου που πυροβόλησε την νύφη του – «Με κοιτούσε σαν χαμένος»

Κοινοποίηση:
ΟΠΛΟ

Τα προβλήματα υγείας και το υπερβολικό άγχος που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πατέρας του, οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Δήμου Σιντικής, στις Σέρρες, όταν ο 91χρονος πυροβόλησε την 61χρονη νύφη του στο πρόσωπο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει ο γιος του ηλικιωμένου, είχε προσπαθήσει να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το άγχος του, όμως ούτε ο νευρολόγος που επισκέφτηκαν δύο ημέρες νωρίτερα μπόρεσε να εντοπίσει που οφείλονταν, και ο ίδιος το απέδωσε στην ηλικία του πατέρα του.

«Δεν ξέρω πως του γύρισε το μυαλό χθες το πρωί. Η σύζυγός μου πήγε στο σπίτι για να τον βοηθήσει, να τακτοποιήσει, να κάνει δουλειές και να του μετρήσει την πίεση, όπως έκανε κάθε πρωί. Ο πατέρας μου, χωρίς να προηγηθεί κάποιος καβγάς, άρπαξε το αεροβόλο και την πυροβόλησε. Άκουσα τις φωνές της γυναίκας μου και έτρεξα αμέσως στο σπίτι. Ο πατέρας μου με ρωτούσε σαν χαμένος όταν τον ρωτούσα “τι έκανες;”», αναφέρει ο γιος του.

Χωρίς να χάσει χρόνο και βλέποντας το πρόσωπο της συζύγου του να είναι γεμάτο αίματα, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο νοσοκομείο. «Επέστρεψα δύο ώρες αργότερα για να πάρω μερικά ρούχα και τότε βρήκα νεκρό τον πατέρα μου στην πίσω μεριά της αυλής», σημειώνει.

Ο γιος του ηλικιωμένου που έβαλε τέλος στη ζωή του, εξηγεί ότι δε προηγήθηκε κανένας καβγάς και ο πατέρας του πυροβόλησε τη σύζυγό του χωρίς να της πει το παραμικρό. Οι σχέσεις που είχαν πεθερός και νύφη ήταν άριστες και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους, «για αυτό δε μπορώ να χωνέψω αυτό που έγινε».

Η 61χρονη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σημειώνεται ότι μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν το κυνηγητικό όπλο τύπου Flobert, το οποίο κατείχε παράνομα ο ηλικιωμένος, έναν κάλυκα και επιπλέον φυσίγγια. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: