Σέρβος επίσκοπος: «Θα καταραστώ όλους όσους οργανώνουν ΛΟΑΤΚΙ Pride και συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο»

Κοινοποίηση:
ΣΕΡΒΟΣ

Ξεκάθαρη στάση κατά του Pride των ΛΟΑΤΚΙ πήρε ο επίσκοπος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Νικάνωρ Μπογκούνοβιτς του Μπανάτ με αφορμή το EuroPride το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι

Ο Σέρβος επίσκοπος ορκίστηκε να καταραστεί όλους όσοι λάβουν συμμετοχή στην πορεία περηφάνιας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το Βελιγράδι αναμένεται να φιλοξενήσει το EuroPride, το οποίο γιορτάζει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε όλη την ήπειρο, τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο σε χώρα της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

«Θα καταραστώ όλους όσοι οργανώνουν και συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο», είπε ο Νικάνωρ σε δηλώσεις που έκανε στις 11 Αυγούστου. «Μπορώ να κάνω τόσα πολλά… Αν είχα όπλο, θα το χρησιμοποιούσα, θα χρησιμοποιούσα αυτή τη δύναμη, αν το είχα, αλλά δεν το έχω» πρόσθεσε, όπως μεταδίδει ιστοσελίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χριστιανοι ορθοδοξοι ιερεις …Απλα σιχαματα που δεν εχουν καμια σχεση με τιποτα ιερο και οσιο …Μια ιστορια γεματη μισος αιμα παιχνιδια εξουσιας και φυσικα πολλες καταρες που κατα τα αλλα αυτοι οι ιδιοι λενε οτι ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια ….αμαρτια για σενα βρε κουτε τον απλο θνητο …αυτοι εχουν το αλανθαστο…Εντωμεταξυ οι περισσοτεροι ανωμαλαρες ειναι μεσα στο κυκλωμα της εκκλησιας …Ολοι εσεις που λετε οτι αυτος ο κυριος που απειλει με καταρες , ειναι αξιος ειστε χειροτεροι απο ολους αυτους τους τουρλοκ@λ&^δες

  2. Μπράβο στον επίσκοπο που αντιστέκεται στο καθεστώς, όχι σα τους δικούς μας (τζερόνιμο και λοιπές) που είναι οι ίδιες λοατκι.

  3. Οι δικοί μας οι παπάδες πέρα βρέχει , άχνα δεν βγάλανε όταν έγινε το πουστροpride στην Ελλάδα. Κρίμα , σ’αυτούς τους περίεργους καιρούς οι Έλληνες τους έχουνε ανάγκη.

  4. Συνανθρώπους εννοείς;; τους ανώμαλους πούστηδες, τις άρρωστες λεσβίες ή τους σάπιους τραβεστί;;; τέτοιους συνανθρώπους ΔΕΝ χρειάζονται οι υγιείς κοινωνίες, κι αν ανήκεις στα παραπάνω είδη ανθρωποειδών, τότε θα επωμισθείς την χλεύη και την απόρριψη όλων.

    1. Ναι βλαμμενε ρατσιστή ειναι συνανθρωποι σου ολοι αυτοι και να μαθεις να ζεις μαζι τους , αλλοιώς θα επωμισθείς την απομονωση και την απορριψη της συντριπτικης πλεοψηφιας

  5. καμιά σχέση με τις αξίες της θρησκείας. ευτυχώς που ο χριστός δίδασκε αγαπάτε αλλήλους. φαίνεται.

    1. αγαπατε αλληλους τοπε ο Χριστος τους 11 μαθητες του ζωο…οχι για τον κοσμο!ισα ισα που ειπε…μη συσχηματιζεστε τον κοσμο τουτο…δλδ μη γινεται ενα ματσο χαλια οπως ειναι αυτοι!μπαζα στην εκλησια…μπαζα και εκτος αυτης!

  6. Αξιος Ποιμενας που λεει αυτα που υποστηριζει η πλειοψηφια του Χριστιανικου κοσμου απανταχού. Αξιος

  7. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΕΡΟΝΤΑΙ

  8. Επιτέλους και ένας νοήμων άνθρωπος τα σέβη μου στον Σέρβο επίσκοπο

  9. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΕΡΟΝΤΕ

  10. Σκληρός παπάς μου θυμίζει τον δικό μας σκληρό και άξιο Δεσπότη Αμβροσιο.

  11. κατάρες , αφορισμοοί ,κολάσεις ,φοβέρες από τους « αντιπρόσωπους » του θεού … κατά τα άλλα θρησκεία της αγάπης …εμ πως ? όταν βλέπουν ότι η επιχείρηση τους κινδυνεύει γεμίζουν με κακία και μίσος για τους συνανθρώπους τους ,όσοι ειναι υπακουα πρόβατα ειναι ευλογημενα , οι άλλοι στην πυρά ..

    1. ξέρουμε τι σκατάδες είναι, ότι έκανε και ο ρωμαίος κωστάκης στο βυζάντιο, που σκότωνε Έλληνες για να γίνουν χριστιαννοί… άσε που είναι μαθημένοι που στην και καλά κυριακή της ορθοδοξίας καταριούνται Έλληνες

  12. Ιερώνυμε, δωδώνης, πειραιώς, μεσσηνίας και οι υπόλοιποι βλέπετε τι λέει ο άξιος ιερέας; Εσείς, αντί να βγείτε μπροστά κατά των παρελάσεων των γκέι, που ζητάνε γάμους και παιδιά! βγήκστε μπροστά για τα πειραματικά εμβόλια συστήνοντάς τα! Μιλάγατε για αυτά λες και είσασταν γιατροί! Θα μας πείτε αν πήρατε λεφτά από κράτος και την κυβέρνηση που έκλεισε τις εκκλησίες; Και αν ναι, πόσα; Σε αυτό απαντήστε και αφήστε τα μπόλια με τις παρενέργειες που πεθαίνει κόσμος!

Comments are closed.