Σάρον Στόουν – φωτογραφίες: Πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι, χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Κοινοποίηση:
1

Η Σάρον Στόουν, παρόλο που έχει κλείσει τα 62 της χρόνια, διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλοί. 

Η χολιγουντιανή σταρ «ανέβασε» δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου στη μια ποζάρει με τον σκύλο της -στον οποίο χθες έκανε πεντικιούρ – και στην άλλη δίπλα στην πισίνα του σπιτιού της φορώντας και μάσκα – ασπίδα.

Τι έχει πει η ίδια για την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Σάρον Στόουν διατηρεί τη σιλουέτα της και το σώμα της σφριγηλό χάρη στη γυμναστική και στο πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί. Ούτε λόγος για κάποια επέμβαση αισθητικής.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν της αρέσει να έχει ή να βλέπει λίπος πάνω στο σώμα της. Πίνει σπάνια αλκοόλ και 20 φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα.

Είχε πει επίσης ότι αποφεύγει τη ραθυμία και τη σιέστα. Αντ’ αυτού όλη τη μέρα χορεύει, κάνει γιόγκα, κολυμπάει, κάνει πιλάτες και κωπηλατεί με το ειδικό όργανο γυμναστικής στο σπίτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!!!!

  2. σαν τη σταφιδιασμενη μπαμπογρια είναι έλεός πια

    1. …το σαν … τι το ήθελες; μα είναι μπαμπόγραια… και μάλιστα σταφιδιασμένη σαν σαλούφα στο νερό… άνω των 60 τι περιμένεις; χυμώδη γκομενάρα; και … ξέχνα και τις σκηνές στο βασικό ένστικτο …

Comments are closed.