Σάνεν Ντόχερτι: Ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Σάνεν Ντόχερτι, η «Μπρέντα» του «Μπέβερλι Χιλς», διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στον εγκέφαλο.

Η Σάνεν Ντόχερτι παλεύει με τον καρκίνο εδώ και αρκετά χρόνια, όμως τώρα καλείται να δώσει την πιο σκληρή μάχη μαζί του, με την ευχή όλων να βγει και πάλι νικήτρια.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έμαθε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4 τον Φεβρουάριο του 2020. Πλέον, από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για τον νέο Γολγοθά που καλείται να ανέβει και συγκλονίζει.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας», εξήγησε η ίδια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram κι ενημέρωσε για την ύπαρξη του καρκίνου στον εγκέφαλο, την οποία πληροφορήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς», συνέχισε η ηθοποιός. «Αλλά αυτός ο φόβος… η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών…. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Την προηγούμενη, η Ντόχερτι είχε ανεβάσει βίντεο στο Instagram με την ίδια να φορά τη μάσκα την οποία είχε στη διάρκεια της θεραπείας γράφοντας: «9 Ιανουαρίου 2023». Η 52χρονη ηθοποιός μοιράζεται συχνά τις πληροφορίες για το «ταξίδι της με το καρκίνο» από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: