Σάμος: Αιματηρή ληστεία μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot του νησιού

Κοινοποίηση:
hotspot

Ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τον τραυμάτισε και στην συνέχεια άρπαξε από τις τσέπες του ένα πορτοφόλι που περιείχε 380 ευρώ
Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας η αιματηρή ληστεία που αναστάτωσε τις απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής την δομή παραμονής αλλοδαπών στην Σάμο και συνελήφθη ένας από τους μετανάστες ο οποίος επιτέθηκε σε έναν άλλο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τον τραυμάτισε και στη συνέχεια άρπαξε από τις τσέπες του ένα πορτοφόλι που περιείχε 380 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τραυματισμένος μετανάστης κατονόμασε τον δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψή του. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και πρόκληση σωματικής βλάβης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: