Σάλος στην Τουρκία! Καλλίπυγα μοντέλα πόζαραν και έκαναν σεξ και όργια την ώρα του Ραμαζανιού(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μοντελα οργια

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η γυμνή φωτογράφιση μοντέλων από την Ουκρανία σε σκάφος.

Η 23χρονη Julia Vetrova, μία από τις 6 γυναίκες που ανακρίθηκαν από την αστυνομία, δήλωσε στο East2West News ότι γνώριζαν πως «ήταν καλύτερο να μην κάνουν γυμνή φωτογράφιση σε μουσουλμανικές χώρες», αλλά ήθελαν «να κάνουν τα δικά τους λάθη».

Τα μοντέλα εμφανίζονται σε μια σειρά από γυμνές πόζες στο σκάφος στο Göcek Bay, όπως αναφέρει το East2West, επικαλούμενη την τουρκική εφημερίδα Lider. Η τελευταία έγραψε πως τα κορίτσια ήθελαν να αντιγράψουν τη φωτογράφιση στο μπαλκόνι στο Ντουμπάι που έκανε τον γύρο του κόσμου.

«Δύο από αυτές απλώς έκαναν έρωτα», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Lider, «η κυκλοφορία μιας τέτοιας εικόνας στη διάρκεια του lockdown και του Ραμαζανιού προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση».

Ένα από τα μοντέλα που ήταν στο σκάφος και ταυτοποιήθηκε ως η Julia Vetrova, ανάρτησε ένας βίντεο στο οποίο λέει: «Όπως ξέρουμε, είναι καλύτερο να μην κάνεις γυμνές φωτογραφίσεις σε μουσουλμανικές χώρες.

Το καταλάβαμε αυτό μετά την υπόθεση του Ντουμπάι στο μπαλκόνι. Αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε τα δικά μας λάθη, να πάρουμε τα μαθήματά μας. Κι αυτό είναι, αν θες να κάνεις μια γυμνή φωτογράφιση στην Τουρκία ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, μην το κάνει ή κάντο με τη μέγιστη μυστικότητα».

Η ίδια πρόσθεσε πως «τραβήξαμε φωτογραφίες με τα κορίτσια και μας κατέγραψαν από ένα άλλο γιοτ. Κάπως κατέληξε σε μια εφημερίδα. Μας κάλεσαν από την αστυνομία. Όλα είναι καλά τώρα, αλλά μας ανέκριναν και δεν ήταν πολύ ευχάριστο».

Τρία ακόμη μοντέλα ταυτοποιήθηκαν ως η 21 Veronika Kurgan, η 20χρονη Diana Pogorelaya και η 21χρονη Ruslana Kovkova. Μία ακόμη ονομάζεται Snezhana, σύμφωνα με το East2West News και τη NY Post.

Και οι έξι πιστεύεται πως έχουν επιστρέψει στο Κίεβο μετά την ανάκρισή τους από τις τοπικές Αρχές.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: