Σάλος στην Κρήτη: Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 13χρονος σε κατασκήνωση από τους ομαδάρχες του

Κοινοποίηση:
κατασκηνωση

Μία καταγγελία επίθεσης σε βάρος ενός παιδιού σε κατασκήνωση ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένα 13χρονο αγόρι πήγε σε κατασκήνωση της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου στις 2 Αυγούστου και έμεινε εκεί έως και χθες.

Όπως αναφέρει η καταγγελία των γονέων καθ’ όλη τη διάρκεια της 10ήμερης διαμονής του στις παιδικές κατασκηνώσεις το αγόρι έπεσε θύμα επίθεσης τόσο λεκτικής όσο και σωματικής βίας. Μάλιστα, οι γονείς του κατέθεσαν πως δύο 17χρονοι ομαδάρχες κατ’ επανάληψη τον χτυπούσαν και τον έβριζαν.

Αμέσως μετά την κατάθεση στις αρχές οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να αποσαφηνιστεί η υπόθεση και να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε ανεύθυνοι παιδάκια 17 ετών βάλατε για ομαδάρχες;Ρε πάτε καλά η θέλετε θεραπεία.Ρε θα τρελαθουμε στην Ελλάδα.Ρε ο ομαδάρχης πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών να έχει μην διαθέτει προβλήματα υγείας να ξέρει άριστο κολύμπι να τα πάει καλά με τα παιδιά να τα προσέχει να έχει το μυαλό του σε αυτά μην πάθουν τίποτα και πολλά άλλα.Βαλατε 17 ετών ομαδάρχες;

  2. Καλά ετσι στα καλά καθούμενα δεν γίνεται τίποτα. Κάτι θα έκανε και ο μικρός…. Οσο για τους ομαδάρχες είναι και αυτοί ανηλικοι και δίχως την ανάλογη εμπειρία στο αντικείμενο. Δεν είχαν ενήλικες ???

  3. Λεβεντογενα κρητη……..της καλυτερες εντυπωσεις αφηνουν ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ τσομπαναρεοι και στο σωμα και στο μυαλο.

  4. Καλά ρέ ΑΝΗΛΙΚΑ βάλατε γιά ομαδάρχες;; Μεγάλους δέν είχατε;; Μυαλό δέν έχετε;;;

Comments are closed.