Σάλος στην Κορέα – Αστέρες της pop μπλεγμένοι σε σεξουαλικό σκάνδαλο – Περισσότερες από 350 συλλήψεις [BINTEO]

Κοινοποίηση:
720_657532_641c71128a-9cafc7ea207f5964

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με το σεξουαλικό σκάνδαλο που ταλανίζει τη Σεούλ και στο οποίο εμπλέκονται ηχηρά ονόματα της κορεατικής μουσικής σκηνής. Περισσότεροι από 350 άνθρωποι έχουν συλληφθεί με κατηγορίες ότι νάρκωναν γυναίκες σε κλαμπ και τις προσέφεραν σε πλούσιους άνδρες για να τις βιάσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ένας πλούσιος πελάτης με “όρεξη για αναίσθητες γυναίκες” ζήτησε από τον ιδιοκτήτη κλαμπ να του φέρει τα “ζόμπι”, αναφερόμενος σε ναρκωμένες γυναίκες.

Πλούσιοι και διάσημοι, αλλά και αστέρες της αποκαλούμενης Κ-pop, συχνάζουν στα κλαμπ της περιοχής του Γκανγκναμ, εκεί όπου βρίθουν οι καταγγελίες ότι εκατοντάδες γυναίκες τέθηκαν υπό νάρκωση με παράνομες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ορέξεις πλούσιων ανδρών, που πλήρωσαν όσο όσο για να βιάσουν τα αναίσθητα θύματα και να μαγνητοσκοπήσουν τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Στο σκάνδαλο εμπλέκεται ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της K-Pop, ο Σέουνγκρι, που έχει και μερίδιο σε κλαμπ στην Γκάνγκναμ και ανακρίνεται από την αστυνομία σχετικά με καταγγελίες ότι προμήθευε ιερόδουλες τα μαγαζιά τους και είχε καταχραστεί χρήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: