Σάλος στην Βρετανία: Βίαιη αρπαγή άντρα μέρα μεσημέρι στο Λονδίνο!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφήμμμμ

Ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει καρέ καρέ την τρομακτική στιγμή που τρεις άντρες αρπάζουν με τη βία έναν άλλον άντρα και τον σέρνουν μέσα σε ένα γκρι βαν, το οποίο εξαφανίζεται στη συνέχεια από το σημείο.

Οι εικόνες καταγράφηκαν από αυτόπτη μάρτυρα και δείχνουν τον άντρα να σέρνουν το θύμα προς το όχημα στο ανατολικό Λονδίνο.

Η αστυνομία εξέδωσε προηγουμένως μια έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες και πληροφορίες μετά τις αναφορές για απαγωγή στο σημείο, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία σημείωσε πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν δύο άντρες να βγαίνουν από ένα γκρι βαν και να σέρνουν έναν άντρα στο πίσω μέρος του οχήματος, γρονθοκοπώντας τον πολλές φορές. Ένας τρίτος ύποπτος ήταν μέσα στο βαν.

Το βαν έφυγε στη συνέχεια από το σημείο, ακολουθούμενο από μια μαύρη BMW, ο οδηγός της οποίας μιλούσε με το θύμα λίγο προτού φτάσουν οι άντρες με το βαν.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της αρπαγής και έκαναν έρευνα στην περιοχή. Το βαν εντοπίστηκε αργότερα και δύο άντρες, περίπου 20 ετών, συνελήφθησαν.

Το θύμα, περίπου 30 ετών, βρέθηκε στο πίσω μέρος του βαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς τα τραύματά του να είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον τρίτο ύποπτο στο βαν, καθώς και για τον οδηγό της BMW.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η αγγλικη αστυνομία εκανε μια παράληψη
    Έπρεπε να φωναξουν τον χρυσοχοΐδη!!!!!! για να βρουν και τον οδηγο της bmw σίγουρα θα τον ήξερε…. Αχ…τα χάλια μας τα μαύρα

Comments are closed.