Σάλος με το σκουπίδι, κ@λοχοντρο Αρναούτογλου! Η ερώτηση στον “Εκατομμυριούχο” για τον Αλέξη Τσίπρα

Κοινοποίηση:
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο μια ερώτηση στο τηλεπαιχνίδι Εκατομμυριούχος του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ερώτηση αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και έλεγε σε ποια περιοχή έχει νοικιάσει σπίτι με επιλογές το Σούνιο, την Σαρωνίδα, το Λαγονήσι και τη Βάρκιζα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. δύο φορές τη μέρα δείχνει σωστή ώρα. No rest for the tsiprass

  2. Ένσταση, δε τα πληρώνει ο Μητσοτάκης τα ΜΜΕ, ο φορολογούμενος τα πληρώνει…..

  3. οι ξυριζαιοι δε θελουν να μαθαινει ο κοσμος τις πομπες τους…. εν τω μεταξυ γιατι βριζεις τον Αρναουτογλου, δε φτιαχνει αυτος τις ερωτησεις

  4. Σιγά το φρούτο τον Τσίπρα. Κολλητός με τον Κούλη είναι. Τα ίδια αφεντικά υπηρετούν.

  5. Ωραία ερώτηση για το λαμόγιο Αλέξη! Να προτείνω κι εγώ μία για τον ηγέτη Κούλη!!! Ο Κούλης τι είναι: α) μ@λ@λ@ς; β) λαμόγιο; γ) βλαμμένος; ή δ) απλά πανηλίθιος;;; σας αρέσει η ερώτηση; περιμένω σχόλια.

    1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 25.000 ΕΥΡΩ !!!!

      ΑΙΝΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ !!!

  6. Ο Αρναουτογλου στον Αντ1 απλα μεταλλαχτηκε σε Γουρουνογλου απο τη πρωτη στιγμη! Απο Μυζηθρα σταρ που λεμε εγινε πηχτη!

  7. οποιος εχει ΜΥΓΑ μυγιαζεται ΚΑΙ οποιος ζει στον κοσμο του τσαντιζεζαι επισης

  8. Ο Τσίπρας έμενε ανάμεσα σε Άνω και Νέα Κυψέλη. Καμμία σχέση με την υπόλοιπη με τα υπόγεια και τη σαπίλα της αφροασίας. Εκεί τα κτήρια είναι ως επί το πλείστον καινούρια και μένουν ιδιοκτήτες μέσα. Επίσης τον φύλαγαν διμοιρίες ΜΑΤ με τις κλούβες κι ο δρόμος του ήταν κλειστός. Ρωτήστε τους περίοικους. Μη νομίζετε δηλαδή οτι έμενε σε κανένα άθλιο στενό, σε πολυκατοικία του ’60 με αφγανοπακιστανοαραπάδες τριγύρω του.

  9. ΤΡΕΛΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ capitale AYTOI OI TYΠΟΙ που ”αγωνιζονται” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

  10. Τι κακο ειχε η ερωτηση; Μια απο τις απαντησεις ειναι αληθης… Το προβλημα ειναι οτι το παιζει αριατερος..
    Αλλα εδω πουλησε τη Μακεδονια… στην ενοικιαση βιλας θα κολλουσε;

  11. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ . ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

  12. Να υποθεσω οτι τα καφροδεξια τρολ του Κουλη,δεν πληροφορηθηκαν οτι η εποπτεια του εναεριου χωρου της γειτονος που με την συφωνια του προδοτη Τσιπρα[ενω το σκετο Μακεδονια του Μητσοτακη δωσιλογου και Ντορας ηταν πατριωτικο]ηταν Ελληνικη δουλεια,ο μεγας υπερασπιστης του Εθνους Κυριακος,την παρεδωσε στους Ιταλους.Για την Πεμπτη,θα βαλω διαγωνισμα:Τί ειναι το “Νικηφορος Φωκας”και ποιος εκλασε μεντες το’18;Να ειστε διαβασμενοι και να μην περιμενετε να σας σωσει η Κεραμεως.

  13. και τι σημαίνει που έμενε στην Κυψέλη ο πλούσιος Αλέξης? Μας διέλυσε και αυτός και ήταν και ήταν σύμφωνος με το 80% των θεμάτων με τον κούλη, και καλά αριστερός επειδή έμενε Κυψέλη? Ξεκολλάτε επιτέλους. Ότι πει η πρεσβεία κοκκινοι πράσινοι μπλε

  14. Το να κρίνουμε τα συστημικά βοθροκάναλα του προδότη Κούλη είναι περιττό, είναι σε αποστολή γνωστό, αλλά δεν θα λυπηθούμε τον άλλον προδότη τον Αλέξη, με προδοσία Μακεδονίας, με 3ο μνημόνιο, με ξεπούλημα υποδομών, με εκτίναξη δημόσιου χρέους, με μηδενική αντιπολίτευση 4 χρόνια τώρα, στα τσακίδια και οι δύο τους

  15. εντωμεταξύ και οι 4 απαντήσεις είναι λάθος ! ΛοΛ το ορθό είναι “Λεγραινά”

  16. Εντάξει, όλοι γλεντάνε τον μαλάκα τον Τσίπρα. Δεν γίνεται να το παίζεις φτωχός κομμουνιστής και από την άλλη να πηγαίνεις σε βίλες εφοπλιστών και να πουλάς την Μακεδονία στους βούλγαρους των Σκοπίων με σκοπό να τους βάλεις στον ΝΑΤΟ το οποίο δήθεν πολεμάς!

    1. Τι λες ρε καραγκιοζο. Για πες μας ποιος αλλος προθυπουργος ζουσε σε δαμερισμα πολυκατοικιας στην Κυψελη.

      1. ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Comments are closed.