Σάλος με καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Μέγα σκάνδαλο

Κοινοποίηση:
1051586-university-105709_1280-696x418

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς καθηγητής φέρεται να είχε «εμπορικές» σχέσεις με τους φοιτητές του, στους οποίους πουλούσε σημειώσεις του μαθήματος που δίδασκε.

Ο καθηγητής πουλούσε τις σημειώσεις του μαθήματος του έναντι οχτώ ευρώ. Μετά την καταγγελία των φοιτητών για τη δράση του καθηγητή, η διοίκηση του πανεπιστημίου αποφάσισε να «παγώσει» τη σύμβασή του, η οποία έληγε τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίδασκε το μάθημα Αναπτυξιακή – Γνωστική Νευροψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου με σύμβαση στο πλαίσιο προγράμματος απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας για κατόχους διδακτορικού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο καθηγητής φέρεται να πούλησε σημειώσεις σε 83 φοιτητές, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες χώρισε την εξέταση σε όσους θα αγόραζαν τις σημειώσεις σε πιο «συμφέρουσα τιμή» από κάποιο βιβλιοπωλείο, ή φωτοτυπείο και σε όσου θα έδιναν από το σύγγραμμα του μαθήματος κι ένα power point.

Ο καθηγητής κλήθηκε σε απολογία, ενώ η εξέταση του μαθήματος που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου μετατέθηκε για το τέλος της εξεταστικής και θα γίνει από τριμελή επιτροπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: