Σάλος με δηλώσεις ιερέα: Αυτά που μας πλάσαραν δεν είναι εμβόλια – Μακριά από νοσοκομεία, σκοτώνουν

Κοινοποίηση:
stylianou

Σε «λάθος δρόμο» η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 υποστήριξε ο Πατέρας Στυλιανός, σημειώνοντας ότι το πνευματικό και το ιατρικό κομμάτι αλληλοσυνδέονται.

Αίσθηση προκαλούν όσα υποστήριξε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος μάλιστα δηλώνει και γιατρός.

Την ώρα λοιπόν που ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος «ξεσπά» κάνοντας λόγο για «ψεκασμένους» παπάδες, ο πατήρ Στυλιανός στέκεται στην αντίπερα όχθη.

«Ο πνευματικός καθοδηγεί και δεν επιβάλλει» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, προσθέτοντας:

«Στην Αμερική, επειδή ηγέρθη θέμα, δικηγόροι προσέφυγαν στα δικαστήρια, διότι ο όρος εμβολιασμός δεν περιελάμβανε τα λεγόμενα εμβόλια mRNA. Διεύρυναν τον ορισμό του εμβολίου κι έτσι από 1/9/2021 έχουμε νέο ορισμό. Αυτά τα οποία πλάσαραν ως εμβόλια, δεν είναι εμβόλια».

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο ίδιος έχει αποστείλει δύο ανοικτές επιστολές στην Ιερά Σύνοδο, μία τον Ιανουάριο και μία τον Μάρτιο, στις οποίες «με ατράνταχτα, με αντικειμενικά, με επιστημονικά στοιχεία, αποδεικνύω ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο».

«Μακριά από νοσοκομεία»

Παράλληλα, επικαλούμενος την περίπτωση του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες αργότερα ο ιερέας και ψυχίατρος προτρέπει τους ασθενείς να μείνουν «μακριά από νοσοκομεία» και αυτό γιατί «σκοτώνουν, απλά σκοτώνουν».

«Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι απλό. Να βγάλει τον φόβο» πρόσθεσε.

Αφού επανέλαβε ότι η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 «είναι σε λάθος δρόμο», τους κάλεσε σε δημόσιο διάλογο.

«Δεν θέλουν να το ακούσουν, είναι δικαίωμά τους. Εγώ, όμως, θα το φωνάζω. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο» είπε.

Δεν δίστασε μάλιστα να αμφισβητήσει την αξιοπιστία των στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία οι περισσότεροι θάνατοι από κορονοϊό εντοπίζονται σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.
«Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο κ. Φάουτσι χρηματοδότησε την Ουχάν γι’ αυτόν τον ιό, ο οποίος είναι υβριδικός», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτός δεν είναι ο πάτερ που έβγαινε στις εκπομπές του Χαρδαβέλα ;

  2. Ξεφτίλησε τους ακαταδίωκτους μιζολόγους και τους μητροΜΠΟΛΙτες του χρήματος και της μεγάλης κοιλιάς τους!

  3. Ενδιαφέρων μίλησε και η επιστήμη ” Να φοβάσαι τους προφήτες κι αυτούς που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την αλήθεια, επειδή κατά κανόνα κάνουν και άλλους να πεθάνουν μαζί τους, μερικές φορές πριν από αυτούς και καμιά φορά αντί για αυτούς…” Umberto Eco, 1932-2016, Ιταλός συγγραφέας

  4. Ευτυχώς που υπάρχουν & πραγματικοί λειτουργοί του υψίστου. Να έχουμε την ευχή του!

  5. Βαράτε εμβόλια, να γίνουν υποχρεωτικά καθημερινά, αφού δεν βλέπετε ότι γουστάρουν εμβόλια τι ασχολούμαστε!!!!!!!

  6. Εύγε παπά μου!!!Στον δρόμο που χάραξε ο Αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος αλλά και ο Αείμνηστος πατέρας Γεώργιος Μεταλληνός!!!

  7. O Θεος να σου δινει δυναμη πατερ Στυλιανε.Αξιοπιστα και τεκμηριωμενα για οσα γραψατε

  8. Παρατήρηση : ΔΕΝ δηλώνει ιατρός, ΕΙΝΑΙ ιατρός με ειδικότητα Ψυχιατρικής….

  9. Πολύ καλά τα λέει ο π. Στυλιανός. Στην Αφρική για παράδειγμα με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΑ ποσοστά τρυπημάτων, οι θάνατοι από Covid-19 είναι πολλές φορές λιγότεροι από ό,τι στην “προοδευμένη”, και χιλιοτρυπημένη, Ευρώπη!
    Κι αυτό ψέμμα είναι;;; Βλέπουμε το δέντρο αλλά όχι το δάσος, ε;;;
    Σφαλιάρα που πρέπει να πέσει…..

  10. Εμβόλια εκ του εμβόλου,ωστόσο η τωρινή γονιδιακή επέμβαση δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά ως τώρα εμβόλια.

Comments are closed.