Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες πανεπιστημιακών – Φροντιστήριο διαφήμιζε υπηρεσίες… αντιγραφής για φοιτητές

Κοινοποίηση:
1

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες πανεπιστημιακών πως φροντιστήριο διεκπεραιώνει εξ αποστάσεως εξετάσεις φοιτητών, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του και στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen Tv, όλα ξεκίνησαν από διαφήμιση ιστοσελίδας φροντιστηρίου για φοιτητές, με έδρα την Καβάλα, το οποίο επαίρεται για υπηρεσίες αντιγραφής. Μάλιστα, εξηγούσε και τον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές θα λάμβαναν τις σωστές απαντήσεις.

Οι εξετάσεις, λόγω κορονοϊού, γίνονται, πια, εξ αποστάσεως και σε αυτή την κατάσταση φαίνεται πως κάποιοι είδαν περιθώρια κέρδους, αφήνοντας την πρυτανεία και τους ειδικούς του κλάδου με το στόμα ανοικτό.

Για την υπόθεση υπήρξε άμεση παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας που παρέπεμψε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Ετσι, μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας, μετά και την επώνυμη καταγγελία καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών αναφορικά με αυτό το πανεπιστημιακό φροντιστήριο το οποίο διαφήμιζε τις υπηρεσίες διεκπεραίωσης των -εξ αποστάσεως- εξετάσεων φοιτητών.

Με επιστολή της η πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών ενημερώνει πως για το θέμα έχει ήδη λάβει γνώση ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Βασίλειος Διγαλάκης, ο οποίος και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ο κ. Διγαλάκης ζήτησε τη διερεύνηση του θέματος για τυχόν παραβίαση του αδιάβλητου των εξετάσεων των Α.Ε.Ι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νιώθω μια απίστευτη κ@υλα που με παραλύει
    μειώνεται καθώς γράφω.Δεν έχει την αίσθηση του ξερου οργασμού.Ειναι ένα σεξ
    ουαλικό πάθος μεταδιδόμενο αργά με βαθιές
    περιστρεφόμενες κολπικές κινήσεις που
    σε κάνουν να θες να μη το αποχωριστείς ποτέ.
    Εσύ τι προφανώς νιώθεις αυτό που μεταδίδεις.

  2. Στείλε μωρό μου κάτι θέλω να το νιώσω και
    μετά θα σου γράψω τι νιώθω.Βαλε συναίσθημα αν μπορείς!

  3. Η αλήθεια είναι ότι μόνο το site σας θα μπο
    Ρούσε με έλξει ένα τρελλαρα σαν εμένα.
    Σ’ αυτό πρέπει να συμφωνούμε πιστεύω.

Comments are closed.