Η Σάλμα Χάγιεκ «έριξε» το ίντερνετ με τις φωτογραφίες της καθώς επέλεξε ένα φούξια ολόσωμο μαγιό, αλλά δημοσίευσε και πλάνα με τον σύζυγό της μέσα στο νερό.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σάλμα Χάγιεκ στο προφίλ της στο Instagram φαίνεται να ποζάρει με ένα super stylish ολόσωμο μαγιό σε φούξια απόχρωση, sexy και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.
Εκτός από το στιλάτο μαγιό της, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα της και τις πόζες της, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την πρώτη φωτογραφίες της καθώς φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον δισεκατομμυριούχος σύζυγός της,Φρανσουά Ανρί Πινό.
Τα τρυφερά τετ- α- τετ και τα παιχνίδια μέσα στο νερό δεν έλειψαν και οι θαυμαστές της σχολίασαν με τα πιο θερμά τους σχόλια.
Ψώλα υψηλού επιπέδου ‼️😂🤣😂
Το εργαλειο, η γυναικεια αθανατη ομορφια!
Πατέρα λιβανέζικης καταγωγής και μητέρα ισπανικής καταγωγής το παίζει πολύ Μεξικάνα!
Εφόσον απέκτησε τα πάντα για τα δικά της δεδομένα να ασχοληθεί με σοβαρότητα για μεγαλύτερα προβλήματα του πλανήτη και να μας τα δείχνει στα κοινωνικά μέσα!
Τέτοιες φωτογραφίες και βίντεο υποβαθμίζουν έναν άνθρωπο δημόσιος!
Μόνο κατάλληλα για της ΗΠΑ. Θέλει θαυμασμό για την ομορφιά της που διατηρεί με μπότοξ και άλλα μέσα. Επίδειξη πλούτου είναι ένα «αμερικάνικο» φαινόμενο!
Που ζεις ρε άνθρωπε;
Αμερικανικό φιανόμενο είναι η επίδειξη πλούτου ή Ελληνικό;
Για βγες μια βόλτα έξω από το σπίτι σου. Δεν έχουν να φάνε και βολτάρουν με BMW και JAGUAR στις πλατείες της Πεντέλης.