ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ; Μάικλ Ντάγκλας: Νομίζουν ότι είμαι ο παππούς της κόρης μου, είναι περίεργο!

Κοινοποίηση:
Μάικλ Ντάγκλας

Ο Μάικλ Ντάγκλας, ως περήφανος πατέρας πήγε τον περασμένο μήνα να παρακολουθήσει την τελετή αποφοίτησης της κόρης του, Κάρις. Όμως, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στo τηλεοπτικό σόου της τραγουδίστριας Κέλι Κλάρκσον, στην αποφοίτηση της 18χρονης Κάρις, τον περάσαν για παππού της κόρης του.

Αν και η όλη τελετή ήταν όπως ο ίδιος είπε, «μια πολύ ευχάριστη εμπειρία», το λάθος ενός άλλου γονέα έφερε τον 76χρονο Ντάγκλας σε πολύ δύσκολη θέση.

«Πρέπει να σου πω ότι είναι σκληρό να βγαίνεις έξω από την αίθουσα κι οι άλλοι γονείς να σου λένε “συγχαρητήρια… πρέπει να είστε πολύ περήφανος για την εγγονή σας», είπε..

«Κι εγώ απάντησα, “δεν ξέρω, φίλε. Καλά, εντάξει”. Δεν θα το πάρω πάντως προσωπικά, απλώς προσπαθούσαν να φανούν ευγενικοί», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στην τελετή ήταν παρόντες οι γονείς της Κάρις, ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, αλλά και ο μεγάλος αδελφός της, Ντίλαν.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειας με τη λεζάντα: «Συγχαρητήρια στην Κάρις και ολόκληρη την τάξη του 2021! Η μαμά σου κι εγώ είμαστε τόσο περήφανοι για σένα! Σε αγαπούμε τόσο πολύ και ανυπομονούμε να δούμε τα βήματά σου στο μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται. Ο μπαμπάς σου».

Ο Ντάγκλας πρόσθεσε ότι μετά την αποφοίτηση της κόρης τους το σπίτι τους φαντάζει πλέον άδειο. «Είναι τρομακτικό, πραγματικά είναι. Κοιτάει ο ένας τον άλλο και λέμε: “λοιπόν, μόνο εμείς είμαστε εδώ, μωρό μου”. Ξεχνάς πόσες συζητήσεις έχουν προηγηθεί για το μέλλον των παιδιών σου και μια μια μέρα κοιτάζει ο ένας τον άλλο. Είμαστε μαζί 20 χρόνια τώρα, κι όλα αυτά τα καλά χρόνια που περάσαμε φροντίζοντας ο ένας τον άλλο, μας αποζημιώνουν τώρα», πρόσθεσε, λέγοντας ότι σκοπεύουν με τη σύζυγό του να κάνουν πολλά ταξίδια την επόμενη διετία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οχι ρε Μαϊκλ…εισαι νεοτατος…να πας να γραφτεις στα λυκοπουλα!

Comments are closed.