ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ … Ανάψτε το λιβάνι που θα τους διαλύσει!

Κοινοποίηση:
20102020-178-940x450

Αυτός είναι ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης γιά να ΛΗΣΤΕΨΕΙ τους πολίτες και να σπείρει ΔΙΧΑΣΜΟ, που θα συγκαλύψει την απάτη της.

Στρέφοντας αδελφό εναντίον αδελφού, ποιός θα περισέψει να στραφεί κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, των Ρότσιλντ, ΤΩΝ Ροκφέλερ, των Γκέϊτσ, των Σόρος και των άλλων αποβρασμάτων του πλούτου και της βρωμιάς!!!!!

Αυτός είναι ο εμφύλιος γιά τον οποίον μιλούσαν πάμπολλοι οραματιστές του δυσοίωνου μέλλοντος που μας ετοιμάζουν οι ΣΤΟΕΣ και τα ανδρείκελα που τις γεμίζουν!

Ανάψτε το λιβάνι που θα τους διαλύσει!

Ούτε βήμα πίσω!!!!!

triklopodia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σωστά. Ούτε βήμα πίσω. Και αντεπίθεση. Στέφανε προχώρα γερά και ευχή και κατάρα σου δίνω μη μας προδώσεις για μια καρέκλα όπως οι πλευροβοριδογεωργιάδηδες που ζήτησαν μέχρι και συγνώμη από τους εβραίους και θα ψηφίσουν και τις πρέσπες! Σε λίγο θα ζητήσουν και συγνώνη από τους λαθρομετανάστες που τους βρίζανε τόσα χρόνια!Αντεπίθεση για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας από το προδοταριό που άλωσε την Ελλάδα και βάζει πρόστιμα στους παππούδες μας. ΕΛΛΑΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ(και μη χαίρεστε τιτίκα και δημητρούλες και μητροπολίτισες του εμβολίου,άλλο εσείς που πουλήσατε την Ορθοδοξία, άλλο η πραγματική Ορθοδοξία). Ούτε βήμα πίσω και οργάνωση για να βγούμε στους δρόμους για την ελευθερία μας!

Comments are closed.