ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
331307618_1190210754963015_6845105544575817332_n-768x414

Η πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, δεν είναι (μόνο) ανθρώπινο λάθος, είναι έγκλημα.

Η εθνική τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν η προηγμένη τεχνολογία σιδηροδρομικής ασφάλειας που χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, είχε εφαρμοστεί και στο δικό μας σιδηροδρομικό δίκτυο. Η τηλεδιοικηση συρμών, με τη βοήθεια των συστημάτων ελέγχου των σιδηροδρόμων, θα είχε αποτρέψει το τραγικό δυστύχημα που οδήγησε  57 ανθρώπους στο θάνατο.

Όπως αποκάλυψε ο FocusFmκαι ο δημοσιογράφος Στέφανος  Δαμιανίδης,τα συστήματα ελέγχου των σιδηροδρόμων που σχεδιάστηκαν ειδικά για το δίκτυο της Λάρισας,σαπίζουν δυστυχώς στο μουσείο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Το μουσείο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος εγκαινιάστηκε το 2019 από την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ΡέναΔούρου, χωρίς ποτέ να λειτουργήσει για το κοινό.Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, ακόμα με τις ζελατίνες τους, η λέξη “ΛΑΡΙΣΑ” πρόχειρα γραμμένη ενώ το εσωτερικό της συσκευασίας φέρει την ένδειξη:”ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ” .

Δείτε εδώ τη σχετική καταγγελία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στέφανε η ευρωπαική ένωση τους έδινε χρήματα για το σιδηρόδρομο, τί τα κάνανε???μήπως τα φάγανε μεταξύ τους αντί να κάνουν έργο? ψάξτο Στέφανε… εγώ έχω την άποψη ότι πρέπει να τα φάγανε μεταξύ τους τα χρήματα…

  2. Ο ΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΝΤΛΕΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  3. Με 400.δις χρέη τι θα φτιάξει η Ελλάδα τρένα λεωφορεία δρόμους μισθούς θα πληρώσει? Η θα πουλήσει όλα τα νησια.Η χώρα μπαίνει σε πολύ βαθιά νερά και χωρις πρωτογενες τομέα είμαστε για τα μπάζα.Μισθοι χαλιά ακρίβεια φουλ συνεχίστε να θέλετε δημοκρατία.Μου είχε πει κάποτε κάποιος η γλώσσα του σώματος προδίδεται από τα μάτια αν κόψεις τα βίντεο θα καταλάβεις αυτός που φωνάζει ότι θα σώσει την Ελλάδα ο Βελόπουλος δεν πείθει.Και να ξέρει κάτι ο Βελόπουλος ότι αν δεν τα κάνει αυτά π λέει έτσι και του δώσει εντολή λαός αυτός θα τον κρεμασουν πρώτο.Ως εδώ σιχαματα.Στη Κρήτη άμα γινόταν αυτό δεν θα είχε μείνει τίποτα.Λοιπον αφού ξύπνησαν τα γήπεδα με τα τσιγαριλικια μην φοβάστε τπτ σίγουρα δεν θα βγάλουν κυβέρνηση.
    Πρώτα φτιάχνεις τη πατρίδα σου και μετα τα άλλα .Τόσα χρόνια ούτε για τη Κύπρο ξεσηκωθεικαμε ούτε για τα Ίμια ούτε ούτε ούτε λαός που τα δέχεται είναι ερμεο των ξένων δυνάμεων.

Comments are closed.