ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Οι σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας αναπτύσσονται ενεργά»

Κοινοποίηση:
246049

Συνάντηση με τον Ερντογάν πραγματοποιεί ο Ρώσος πρόεδρος στο Σότσι της Ρωσίας. Οι σχέσεις μας αναπτύσσονται δυναμικά, σημείωσε ο Πούτιν, αναφερόμενος στο εμπόριο και στην ασφάλεια μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο εντούτοις και για κάποια «δύσκολα ζητήματα» που παραμένουν.

Οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας αναπτύσσονται με δυναμικό και θετικό τρόπο, αλλά υπάρχουν και δυσκολίες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Οι σχέσεις μας αναπτύσσονται ενεργά και θετικά. Αυτό σχετίζεται με το εμπόριο και τις οικονομικές σχέσεις, αναπτύσσονται με ταχύ ρυθμό… Αυτό σχετίζεται με τη συνεργασία μας στην ασφάλεια, ειδικά στην περιοχή και στη διεθνή σκηνή με μια ευρεία έννοια. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, και υπάρχουν και κάποια δύσκολα ανάμεσά τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω, όχι μόνο για να ανταλλάξουμε απόψεις σε όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά επίσης και για να αναζητήσουμε λύσεις εκεί όπου δεν υπάρχουν πλέον», δήλωσε ο Πούτιν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: